Тренер "Донбасу" та збірної України може залишити Донецьк

Поділитися
Тренер "Донбасу" та збірної України може залишити Донецьк © hcdonbass.com
На думку російського фахівця, хокей в Україні став заручником політики.

Головний тренер донецького "Донбасу" і збірної України Андрій Назаров може покинути Донецьк у літнє міжсезоння.

За інформацією російського "Спорт-Експресу", в останні дні на російського фахівця вийшли три провідні клуби КХЛ. Вони мають намір запросити тренера і в швидкому режимі переформатувати свої керівні штаби.

Втім, сам фахівець цю інформацію поки детально не коментує.

"Перебуваю у Челябінську, але всі думки про Донбас, де розгортаються всім відомі трагічні події, - розповів Назаров. - Знаєте, в такій ситуації важко думати про спорт і тим більше щось планувати. По суті, український хокей - як клубний, так і національний - стає заручником політики".

Назаров підкреслив, що мав можливість залишити своє місце роботи, однак не зробив цього.

"Я думаю, що в найближчі дні і тижні всі крапки над "і" буде розставлено. У мене було багато можливостей прийняти якісь рішення, але поки що думаю тільки про "Донбас". Переконаний, що якщо не у найближчій, то в середньостроковій перспективі - через рік, два або три - все у клубу буде нормально. У будь-якому випадку та робота, яку ми всі разом провели, у пісок не піде - Україна відчула смак великого хокею", - заявив Назаров.

Нагадаємо, через пожежу на домашній арені "Донбасу", яка стала наслідком підпалу з боку терористів з "ДНР", у Континентальній хокейній лізі засумнівалися в тому, чи зможе донецька команда брати участь у чемпіонаті-2014/15, який стартує вже у вересні. Втім, керівництво "Донбасу" запевнило, що ремонт у "Дружбі" завершиться до початку вересня.

Як один із варіантів у КХЛ розглядають перенесення домашніх ігор "Донбасу" у Братиславу або Мінськ. У той же час, у Донецьку повідомили, що команда відправиться готуватися до сезону до Словаччини.

Нагадаємо, Назаров підписав контракт із "Донбасом" в кінці травня минулого року, разом з командою до другого раунду плей-офф, де "червоно-біло-чорні" поступилися майбутньому фіналісту празькому "Леву". Також із серпня 2013 року Назаров тренує збірну України - з національною командою росіянин не зумів виконати завдання повернення у топ-дивізіон світового хокею, посівши лише четверте місце на чемпіонаті світу в Кореї.

Раніше Назаров працював з челябінським "Трактором", підмосковним "Вітязем" і череповецькою "Сєвєрсталлю". !zn

Читайте також:

Зірка НХЛ Олександр Овечкін став найгіршим хокеїстом ліги

Російський тренер "Донбасу" впевнений, що про виключення українців з КХЛ не йдеться

Легендарний тренер запропонував "Донбасу" переїхати до Києва - щоб зберегти місце у КХЛ

Вперше в історії Кубок Стенлі розіграють команди з Лос-Анджелеса і Нью-Йорка

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі