Суперником Кличка стане австралійський Майк Тайсон, який здолав непереможного росіянина

Поділитися
Суперником Кличка стане австралійський Майк Тайсон, який здолав непереможного росіянина Алекс Ліпаї - австралійський Майк Тайсон © Boxingscene
Один із варіантів продовження кар'єри Володимира Кличка - зустріч з обов'язковим претендентом на його титул за версією WBC.

Світова боксерська організація (WBO) призначила обов'язкового претендента на чемпіонський пояс Володимира Кличка в суперважкій вазі.

Наступним суперником українського чемпіона може стати австралієць Алекс Ліпаї, який домігся такої честі, здолавши раніше непереможного росіянина Дениса Бойцова. Матч проходив у німецькому Бамберзі - австралієць самоанського походження виграв рішенням суддів за очками.

Наголошується, що боксерам дано місяць на те, щоб погодити умови поєдинку і дату його проведення. У разі, якщо сторони не домовляться, відбудуться промоутерські торги.

Ліпаї не раз зазначав, що хотів би, щоб його перемогу над Кличком побачили де-небудь в Азії, де він має величезну підтримку.

На рахунку Ліпаї - 37 матчів на профірингу: 30 перемог, 3 нічиї та чотири поразки. Австралієць 24 рази домагався успіху нокаутом: через свої габарити (невисокий зріст і кремезна фігура) і стиль боксування він отримав прізвисько Майк Тайсон.

Примітно, що раніше Ліпаї обіграв мексиканця Феліпе Ромеро, який був першим суперником Олександра Усика на профірингу. Ліпаї, як і Усик, впорався з досвідченим мексиканцем, завоювавши в цьому поєдинку пояс чемпіона Тихоокеанського регіону за версією WBC.

Нагадаємо, серед можливих суперників Кличка називали і болгарина Кубрата Пулєва. Сам же боксер обіцяв повернутися в ринг не пізніше лютого-березня 2014 року.

Попередній бій Кличко-молодший провів 5 жовтня у Москві проти Олександра Повєткіна з Росії: тоді українець здолав суперника за очками. !zn

Читайте також:

У Кличка немає планів зустрічатися з переможеним Повєткіним

"Брехун" Девід Хей завершить кар'єру, так і не зустрівшись з Віталієм Кличком

Ломаченко домовився про чемпіонський бій з мексиканцем Салідо

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі