Наступним суперником Кличка може стати ще один непереможний росіянин

Поділитися
Наступним суперником Кличка може стати ще один непереможний росіянин Денис Бойцов може стати наступним суперником Кличка © UBPboxing.com
Слідом за поваленим Олександром Повєткіним перевірку українським чемпіоном має намір пройти Денис Бойцов, який ще не знав гіркоти поразки на профірингу.

Слідом за поваленим Олександром Повєткіним наступним суперником Володимира Кличка може стати ще один російський боксер, який не знає поразок на професійному боксі, 27-річний Денис Бойцов.

23 листопада росіянин, на рахунку якого 33 матчі і 26 нокаутів, зустрінеться з австралійцем Алексом Ліпаї (29-4-3, 24 КО) за право стати офіційним претендентом на бій із Володимиром Кличком. Цей бій було спочатку заплановано на 26 жовтня, однак було перенесено через травму коліна, яку отримав російський боксер.

Відзначимо, що бій Бойцов-Ліпаї не буде головним поєдинком вечора у Бамберзі, а відбудеться в андеркарті чемпіонської сутички кубинця Йоана Пабло Ернандеса і росіянина Олександра Алексєєва, який розіграють титул чемпіона світу у важкій вазі за версією IBF.

"На даний момент я не вважаю, що перемога над Ліпаї зробить мене офіційним претендентом на бій із чемпіоном світу. Всі мої думки пов'язані тільки з найближчим поєдинком. Мені потрібно перемогти у Бамберзі, а потім все інше", - сказав Бойцов.

Нагадаємо, що раніше, після перемоги над Олександром Повєткіним, Володимир Кличко заявив, що повернеться в ринг в лютому-березні 2014 року, а вибір його суперника буде залежати багато в чому від рішень тих організацій, поясами яких він володіє.

Читайте також:

Бій Кличко-Повєткін переглянув кожен четвертий українець

Ще один український боксер побореться за титул чемпіона світу

Повєткін вважає, що знаходиться за три перемоги від реваншу з Володимиром Кличком

Українець Микола Буценко виборов бронзу чемпіонату світу з боксу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі