Суперник "Динамо" у Лізі Європи посилився учасником чемпіонату світу у Бразилії

Поділитися
Суперник "Динамо" у Лізі Європи посилився учасником чемпіонату світу у Бразилії Едуардо Варгас виступатиме за "Валенсію" © uefa.com
Нападник збірної Чилі буде допомагати "Валенсії" забивати голи у вирішальних матчах Ліги Європи і чемпіонату Іспанії.

Нападник збірної Чилі Едуардо Варгас допомагатиме "Валенсії" у боротьбі проти київського "Динамо" в 1/16 фіналу Ліги Європи.

Левантійський клуб повідомив про підписаний договір оренди з італійським "Наполі", якому належать права на футболіста. Перебування в команді 24-річного чилійця до кінця поточного сезону обійдеться іспанському клубу в півтора мільйона євро. В кінці терміну оренди "кажани" зможуть викупити футболіста за три мільйони євро.

Останнім часом 24-річний чилієць виступав в оренді у бразильському "Греміу", зігравши 18 матчів у чемпіонаті Бразилії, і забив у них 6 голів. У складі збірної Чилі Варгас виступає з 2010 року і за цей період забив 4 м'ячі в 15 матчах.

Примітно, що буквально місяць тому повідомляли, що крім бразильських клубів, а також пропозицій з Німеччини та Англії, Варгаса хочуть бачити і в Україні. Проте не уточнювали, який саме українській команді.

Нагадаємо, що "Динамо" і "Валенсиия" зустрінуться в 1/16 фіналу Ліги Європи 20 і 27 лютого. Перший матч відбудеться в Києві, а за тиждень суперники вирушать на поле левантійців.

Відзначимо, що у складі "Валенсії" окрім Варгаса на сьогоднішній день ще кілька футболістів реально претендують на участь у ЧС-2014: алжирський півзахисник Софіан Фегулі, а також його колега з амплуа Евер Банега з Аргентини. Ним, до речі, цікавився харківський "Металіст", однак фахівці оцінюють ймовірність трансферу як дуже низьку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у "Валенсії" занепокоєні політичною ситуацією у Києві і серйозно розглядають можливість проведення гри на нейтральному полі. Втім, президент "Динамо" Ігор Суркіс запевнив, що гра відбудеться в українській столиці. !zn

Читайте також:

Іспанській "Валенсії" допоможе сінгапурський мільярдер

Колишній нападник "Барселони" став наставником "Валенсії"

Ярмоленко пробився у топ-25 найкращих бомбардирів планети

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі