"Справедливого світу немає": титулована фехтувальниця Харлан відреагувала на рішення FIE повернути росіян та білорусів

Поділитися
Харлан розчарована рішенням FIE © НОК України
Олімпійська чемпіонка розчарована позицією Міжнародної федерації фехтування.

Титулована українська фехтувальниця Ольга Харлан відреагувала на рішення Міжнародної федерації фехтування скасувати усунення росіян та білорусів від змагань.

Свої думки спортсменка опублікувала у Instagram.

"Розчарування, гнів, несправедливість... Це те, що я відчуваю прямо зараз. Рішення конгресу FIE дозволити росіянам і білорусам брати участь у всіх змаганнях під час жорстокої війни на моїй батьківщині в Україні викликає в мене порожнечу всередині. Це змушує мене повірити, що кращого та справедливого світу немає.

У нас була і є підтримка тих, хто розуміє, де світло, а де темрява. Ми глибоко вдячні всім нашим друзям та людям, які залишаються з нами у цей тяжкий час. Але, на жаль, деякі люди не можуть поставити себе на ваше місце. Вони просто не хочуть, бо їм це боляче та непотрібно. Вони знаходять фальшиві думки: "Спортсмени не винні, "Спорт поза політикою", "Ми всі сім'я і повинні жити у світі". Все це для своїх корисливих цілей.

Це руйнується в той момент, коли на твій дім, на твою землю падають бомби, коли ти маєш жити з цим і йти на фронт захищати свою сім'ю від убивць, які хочуть знищити твоє життя. Це і багато іншого навіть не снилося цим людям у кошмарах. Вони ніколи не зрозуміють, поки це не станеться з ними.

Ми завжди боротимемося за справедливість. Ми завжди будемо сильними, бо знаємо правду. Колись настане світло і перемога. І тоді, можливо, я знову повірю у кращий світ. Слава Україні!", - написала Харлан.

Очікується, що зняття заборони FIE набуде чинності у квітні, після чого росіяни та білоруси зможуть поїхати на чемпіонати світу та Європи влітку та брати участь у відборі на Олімпіаду-2024 у Парижі.

Раніше спортивні федерації України та НОК погодили звернення до МОК із закликом продовжити усунення росіян та білорусів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі