Спортсмена олімпійської збірної України дискваліфікували перед Олімпіадою-2020

Поділитися
Спортсмена олімпійської збірної України дискваліфікували перед Олімпіадою-2020 Главан виступає у спортивній ходьбі © uaf.org.ua
Українець пропустить Ігри в Токіо.

Федерація легкої атлетики України отримала рішення CAS згідно з яким, суд прийняв рішення збільшити термін дискваліфікації українського легкоатлета Ігоря Главана до трьох років, повідомляє uaf.org.ua.

Таким чином, Ігор Главан, який був затверджений до складу команди України для участі в Олімпійських іграх-2020 року, а саме зі спортивної ходьби на 50 км, не зможе прийняти в них участь. Дискваліфікованого спортсмена замінить Валерій Літанюк.

Нагадаємо, що Главан був дискваліфікований на 2 роки з 25 липня 2017 -го, в його допінг-пробі були виявлені заборонені речовини.

Українець є бронзовим призером чемпіонату світу 2016 року у 50 км, також на його рахунку срібло Універсіади в Казані. Виступав на Олімпіадах в Лондоні і Ріо.

Раніше повідомлялося про те, що одна з найкращих українських тенісисток пропустить Олімпіаду.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі