Шанувальники Мхітаряна проведуть акцію на підтримку його переходу в "Ліверпуль"

Поділитися
Шанувальники Мхітаряна проведуть акцію на підтримку його переходу в "Ліверпуль"
Поки вирішується, кому ж саме, крім "Шахтаря", належить частина прав на футболіста, вболівальники проведуть протестну акцію проти дій чиновників вірменської федерації футболу.

Група вболівальників півзахисника донецького "Шахтаря" і збірної Вірменії Генріха Мхітаряна у понеділок проведе акцію протесту навпроти Федерації футболу Вірменії, інформує PanArmenian.net.

Фанати хочуть висловити своє невдоволення щодо ситуації, що склалася навколо трансферу футболіста в "Ліверпуль".

Організатори акції протесту написали відкритий лист, в якому говориться, що Мхітарян став черговою жертвою олігархічної системи президента ФФА Рубена Айрапетяна, через якого не виходить здійснити трансфер футболіста в "Ліверпуль". Активісти закликають уболівальників зібратися біля федерації і вимагати відставки її голови.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про неможливість "Шахтаря" і "Ліверпуля" провести трансфер футболіста через те, що крім донецького клубу правами вірменського хава володіє якась бізнес-група.

Англійський гранд був готовий заплатити "гірникам" за Мхітаряна 23 мільйони фунтів, але тепер трансфер під загрозою зриву, адже в угоді будуть брати участь не дві, а три сторони. Пізніше стало відомо, що друга половина прав перебуває у власності Айрапетяна.

Проте головний інвестор "Кубані" Олег Мкртчян, партнер Сергія Тарути, в якого клуб - донецький "Металург" - колись перейшов Мхітарян, в інтерв'ю "Спорт-Экспрессу" заявив, що Айрапетян не має ніякого відношення до Мхітаряна, оскільки половиною прав на нього володіє саме він.

Повідомлялося, що Мхітарян ще 20 червня повинен був прибути в Ліверпуль для проходження медогляду і залагодження різних формальностей, проте незабаром у мерсисайдському клубі спростували цю інформацію.

Нагадаємо, що в минулому сезоні Мхітарян став одним з кращих футболістів чемпіонату української Прем'єр-ліги, здобувши перемогу в бомбардирських перегонах із 25-ма голами у 28 іграх. !zn

Читайте також:

Мхітарян встановив кілька рекордів українського чемпіонату

Найдорожчий футболіст "Динамо" поки не збирається покидати Київ

"Шахтар" розгромив "Чорноморець" і в третій раз поспіль виграє Кубок України

Автор переможного гола у ворота "Шахтаря" у фіналі Кубка України-2009 очолив "Ворсклу"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі