Найдорожчий футболіст "Динамо" поки не збирається покидати Київ

Поділитися
Найдорожчий футболіст "Динамо" поки не збирається покидати Київ Андрій Ярмоленко вірний "Динамо"
Андрія Ярмоленко знову заявив про відданість київському клубу, тим не менш у його планах на майбутнє є місце для виступу в сильному європейському чемпіонаті.

Найдорожчий футболіст "Динамо", український півзахисник Андрій Ярмоленко, трансферна ціна якого оцінюється в 17 мільйонів євро, не має наміру змінювати місце роботи найближчим часом.

"Намагаюся не забивати голову всякою фантастикою", - категорично спростував можливість відходу з "Динамо" Ярмоленко в інтерв'ю газеті "Команда".

"Футбольний клуб "Динамо" для мене дуже багато зробив, і поки я не відповім йому взаємністю, нікуди йти не хочу. Потрібно хоча б щось виграти! Але поки не виходить. За футболіста говорять його титули, а в мене їх немає", - відзначив 23-річний футболіст.

Раніше повідомлялося, що Ярмоленка цікавить кілька провідних клубів Європи, в тому числі і "Реал", "Наполі", "Фіорентина" і "Мілан".

Втім, Ярмоленко впевнений, що рано чи пізно змінить Київ на якесь європейське місто, де буде виступати сильний футбольний колектив.

"Часом зміна обстановки просто необхідна, але в моїй кар'єрі це ще попереду. У майбутньому хотілося б випробувати себе в якому-небудь європейському чемпіонаті", - заявив він.

Між тим, видання зазначає, що основні статистичні показники в грі Ярмоленка покращилися в порівнянні з попереднім сезоном.

Так, зросла середня кількість передач хавбека, передач у штрафну, відсоток виграних єдиноборств, а також, що важливо для атакуючого футболіста - відсоток вдалих обведень - з 66 % у сезоні-2011/12 до 75 % в минулому чемпіонаті, в якому "Динамо" посіло третє місце. Саме з цієї причини, Ярмоленко частково вважає його невдалим.

"Третє місце "Динамо" - повний провал. Дещо може і вдалося, але коли в команди немає результату, всі особисті досягнення йдуть нанівець".

Нагадаємо, що в сезоні-2012/13 Ярмоленко побив рекорд, встановлений зірками українського футболу Сергієм Ребровим та Андрієм Шевченко: 23-річний футболіст забив 11 м'ячів за збірну України, витративши на це на рік і кілька матчів менше, ніж Ребров і Шева.

У списку ж бомбардирів "Динамо" в минулому сезоні Ярмоленко фінішував другим - у 27 іграх він забив 11 м'ячів, що на 6 точних ударів менше, ніж у чистого форварда Брауна Ідейє. !zn

Читайте також:

Україна громить Чорногорію на виїзді без єдиного нападника

Кращими футболістами України за версією УЄФА названі Генріх Мхітарян і Максим Коваль

"Челсі" полегшить важку фінансову ношу "Зеніту"

Автор переможного гола у ворота "Шахтаря" у фіналі Кубка України-2009 очолив "Ворсклу"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі