"Шахтар" програв "Інтеру" у Лізі чемпіонів і залишився без плей-офф єврокубків

Поділитися
"Шахтар" без шансів програв "Інтеру" © ФК Шахтер
"Гірники" не змогли нав'язати боротьбу чемпіону Італії.

У середу, 24 листопада, відбувся матч п'ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів, у якому міланський "Інтер" приймав донецький "Шахтар".

Поєдинок завершився поразкою донеччан із рахунком 0:2.

У першому таймі "Інтер" домінував на полі і створив цілу низку небезпечних моментів - не в останню чергу через обрізки та помилки футболістів "Шахтаря". Неодноразово свою команду рятував голкіпер Анатолій Трубін.

Італійці забили відразу два голи, які було скасовано. Перішич отримував пас під удар від партнера, який перебував в офсайді, а потім забив Лаутаро, але перед цим сфолив на Матвієнко.

Тим не менш, на 61-й хвилині "Інтер" таки досяг свого: захисники "гірників" заблокували удар Дарміана, але на добиванні вдало зіграв Джеко. За шість хвилин боснійський форвард ударом головою замкнув подачу на дальній штанзі та оформив дубль.

"Інтер" - "Шахтар" - 2:0

Голи: Джеко, 61, 67

"Інтер": Ханданович, Шкрініар, Ранокк'я, Бастоні, Дарміан (Д'Амброзіо, 79), Барелла (Відаль, 78), Брозович, Чалханоглу (Сенсі, 86), Перішич (Дімарко, 85), Мартінес (Корреа, 6), Джеко

"Шахтар": Трубін, Додо, Вітао, Марлон, Матвієнко, Майкон, Степаненко (Маркос Антоніо, 46), Тете (Марлос, 80), Педріньо (Бондаренко, 73), Соломон, Фернандо (Мудрок, 81)

Попередження: Вітао

"Шахтар" після цієї поразки втратив навіть математичні шанси на продовження боротьби у плей-офф єврокубків. Команда Роберто Де Дзербі залишиться на останньому місці в групі D незалежно від результату поєдинку останнього туру з "Шерифом", який відбудеться 7 грудня.

Нагадаємо, напередодні "Динамо" програло "Баварії" і також залишилося без весняного плей-офф єврокубків.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі