«Шахтар» придбав півзахисника «Вільяреала» і обмінявся футболістами із «Зорею»

Поділитися
У вівторок, 31 серпня, донецький «Шахтар» провів кілька гучних трансферів. Так, «гірники» здобули юного бразильського півзахисника іспанського «Вільяреала» Бруно Ренана, а також обмінялися футболістами з луганською «Зорею».
У вівторок, 31 серпня, донецький «Шахтар» провів кілька гучних трансферів. Так, «гірники» здобули юного бразильського півзахисника іспанського «Вільяреала» Бруно Ренана, а також обмінялися футболістами з луганською «Зорею».Про це у вівторок, 31 серпня, повідомив офіційний сайт «гірників». Контракт з 19-річним Ренаном підписаний на п'ять років. При цьому сума операції не вказується. Окрім того, «Шахтар» придбав у луганської «Зорі» півзахисника Віталія Віценця. У зворотному напрямку вирушили Роман Ємельянов і Руслан Фомін. Із 19-річним Віталієм Віценцем, який став чемпіоном Європи у складі молодіжної збірної України, підписано контракт на п'ять років. Сума трансферу також не розголошується. Варто відзначити, що Віценець провів у «Зорі» лише півроку. Навесні луганський клуб викупив його трансфер саме у «Шахтаря». У той же час до «Зорі» на правах оренди перейшли два гравці «гірників» Мова йде про 18-річного півзахисника Романа Ємельянова і 24-річного нападаючого Руслана Фоміна (на фото). Вони будуть виступати за луганський клуб до кінця осінньої частини чемпіонату. Цього літа донецький «Шахтар» уже провів низку гучних трансферів. Так, склад «гірників» поповнили хорватський форвард лондонського «Арсеналу» Едуардо да Сілва, а також лідер донецького «Металурга» Генріх Мхітарян. При цьому «Шахтар» також розлучився із низкою відомих гравців. Зокрема, за маріупольський «Іллічівець» на правах оренди виступатиме півзахисник Костянтин Кравченко, а за ПФК «Севастополь»-Джуліус Агахова. Нападаючий «гірників» Олександр Гладкий за 7 мільйонів євро перейшов до дніпропетровського «Дніпра».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі