"Шахтар" знову втратив лідерів перед відповідальним матчем

Поділитися
"Шахтар" знову втратив лідерів перед відповідальним матчем
На гру з "Металістом" у складі донеччан швидше за все, не вийдуть двоє ключових виконавців - бразильці знов узялися за своє, і незважаючи на загрозу фінансових санкцій, покинули розташування клубу.

Напередодні матчу 3-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти харківського "Металіста" донецький "Шахтар" позбувся двох лідерів команди.

Двоє бразильців Алекс Тейшейра і Дуглас Коста не полетіли з командою до Львова, де "гірники" проводять домашні поєдинки. Про це повідомив журналістам генеральний директор команди, Сергій Палкін.

"Тейшейрі і Кості потрібно, я думаю, перш за все, в собі розібратися. Що вони хочуть: грати у футбол або штрафи платити постійно. Є пропозиції по цим гравцям? Всі говорять, що необхідно купити, але жодної офіційної пропозиції в клубі немає", - зазначив Палкін.

Нагадаємо, що двоє бразильців були серед шести втікачів, які відмовилися летіти з "Шахтарем" в Україну з Франції, де команда проходила тренувальний збір. Трохи пізніше гравці повернулися, а преса повідомляла про те, що і Костою, і Тейшейрою цікавляться ряд провідних європейських клубів. Зокрема, йшлося про лондонський "Арсенал" і "Монако".

Палкін також розповів, що 10 серпня запланований приїзд в розташування клубу учасника ЧС-2014 бразильського нападника Бернарда - через виступ на мундіалі, керівництво "гірників" дало йому додаткову відпустку.

Примітно, що у схожій ситуації опинився і "Металіст": щоправда в Харків відмовилося їхати четверо, і не бразильців, а аргентинців. Втім, частково харків'яни вирішили питання, щоправда лише щодо фінансової сторони питання - за 3 мільйони євро в бразильський "Палмейрас" перейшов Джонатан Крістальдо. Іншим же світять санкції з боку УЄФА та ФІФА, так як в Харкові вже приготували відповідну скаргу на втікачів.

Нагадаємо, що проти "Металіста" донеччани зіграють 9 серпня о 19:30. !zn

Читайте також:

Луческу розповів правду про бразильських легіонерів в "Шахтарі"

Луческу поскаржився на футбольних агентів: Вони хочуть заробити на нашій біді

Даріо Срна увійшов в історію "Шахтаря" з новим рекордом

Після матчу з "Ворсклою" Луческу покартав своїх футболістів за некоректну поведінку (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі