Даріо Срна увійшов в історію "Шахтаря" з новим рекордом

Поділитися
Даріо Срна увійшов в історію "Шахтаря" з новим рекордом
Хорватський фланговий захисник не лише відіграє ключову роль в оборонних і атакуючих діях своєї команди. Він фактично є її серцем і мотором - без Срни "гірники" б ніколи не досягли того, чим нині пишаються.

Хорватський футболіст донецького "Шахтаря", капітан команди Даріо Срна увійшов в історію донецького клубу з новим рекордом.

Вийшовши на поле у поєдинку 1-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги проти запорізького "Металурга", Срна випередив воротаря Дмитра Шуткова, який захищав кольори "Шахтаря" на стику століть протягом 16 років. Тепер в активі Срни - 267 ігор в оранжево-чорній футболці у чемпіонатах України, повідомляє "Спорт-Експрес в Україні".

Якщо ж врахувати, що найближчого переслідувача і діючого футболіста "Шахтаря" воротаря Андрія П'ятова 32-річний хорват випереджає на 116 ігор, можна сміливо стверджувати, що Срна зайняв рекордні позиції надовго. Тим більше, що Срна має постійне місце у складі "гірників", а ось Пятову не завжди довіряє останній рубіж Мірча Луческу - у досвідченого воротаря зародилася серйозна конкуренція з Антоном Каніболоцьким.

Додамо, що Срна, який виступає за донецьку команду з 2003 року, за кількістю матчів в чемпіонатах України обійшов таких справді знакових для "Шахтаря" футболістів як Сергій Попов, Геннадій Орбу, Анатолій Тимощук, Андрій Воробей, Геннадій Зубов, Фернандінью та багатьох інших.

За "Шахтар" в офіційних матчах Срна зіграв понад 400 поєдинків. У Донецьку Срна став одним із найтитулованіших футболістів.

Читайте також:

Даріо Срна побив рекорд Анатолія Тимощука

У "Шахтарі" повідомили про повернення трьох втікачів - аргентинця і двох бразильців

Новачки принесли "Шахтарю" перемогу над "Динамо" в матчі за Суперкубок (ВІДЕО)

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі