У "Шахтарі" повідомили про повернення трьох втікачів - аргентинця і двох бразильців

Поділитися
У "Шахтарі" повідомили про повернення трьох втікачів - аргентинця і двох бразильців Факундо Феррейра одумався
Футболісти вирішили не гратися з вогнем і не йти на поводу у агентів: троє з шести втікачів з "Шахтаря" в найближчі дні приєднаються до команди Мірчі Луческу.

У "Шахтарі" повідомили про повернення у розташування клубу трьох з шести швидких гравців, які самовільно залишили розташування донеччан під час зборів у Франції.

"Сьогодні до команди приєднуються Фред і Факундо Феррейра. У суботу прилітає Ісмаїлі", - написав генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомляє офіційний сайт "гірників", обидва футболісти вже приступили до підготовки до першого матчу чемпіонату Прем'єр-ліги проти запорізького "Металурга".

Нагадаємо, 19 липня бразильці Алекс Тейшейра, Фред, Дентінью, Дуглас Коста і Ісмаїлі, а також аргентинець Факундо Феррейра покинули готель, в якому розмістилися донеччани і в підсумку не повернулися з командою в Україну, пропустивши матч за Суперкубок-2014 проти "Динамо" (2:0).

Головний тренер "гірників" Мірча Луческу звинуватив у ситуації, що склалася, агента Кіа Джурабчиіана, який по суті і намовив бразильців до втечі.

Таким чином, незрозумілою залишається доля лише трьох втікачів - Алекса Тейшейри, Дугласа Кости і Дентінью. Втім, саме Алекс і Дуглас є для команди Мірчі Луческу ключовими виконавцями - ні Фред, ні Феррейра і тим більше Ісмаїлі поки не проявили себе в "Шахтарі" в ролі лідерів колективу.

Додамо, що напередодні в італійській пресі повідомили про те, що "Мілан" запропонував "Шахтарю" 15 мільйонів євро за Дугласа Косту, але в Донецьку відмовили італійцям.

Нагадаємо, у першому турі чемпіонату Прем'єр-ліги України донеччани зустрінуться з запорізьким "Металургом". Матч відбудеться у Львові 27 липня. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі