Луческу розповів правду про бразильських легіонерів у "Шахтарі"

Поділитися
Луческу розповів правду про бразильських легіонерів у "Шахтарі" З бразильцями важко навіть Мірчі Луческу
Наставнику "Шахтаря" дуже складно будувати взаємини з улюбленими бразильськими футболістами, які завжди складали кістяк донецької команди.

Наставник "Шахтаря" Мірча Луческу розповів про те, як йому працюється з бразильськими легіонерами, які завжди стояли окремо в донецькій команді.

За словами румунського фахівця, з бразильцями важко не тільки в плані футбольних моментів, але і в побуті. А особливо що стосується виконання ними контрактних зобов'язань.

"Я дуже їх люблю і дуже ціную бразильський футбол. Але їхній професіоналізм залишає бажати кращого. Коли підписано контракт, вони повинні розуміти, що цей контракт потрібно дотримуватися. Дуже непросто з ними працювати. Наскільки вони талановиті, настільки діють, покладаючись лише на свої інстинкти. І рішення вони приймають часто необдумано. Тому ми, ті, хто навколо, зобов'язані допомогти їм навчитися поводитися професійно", - розповів Луческу.

Нагадаємо, що в кінці збору "Шахтаря" у Франції п'ятеро бразильських легіонерів відмовилися їхати в Україну, пославшись на неспокійну ситуацію в країні. Агенти розраховували, що їм вдасться отримати від донецької команди "вільну" на футболістів, проте все пішло не за їхнім сценарієм, і бразильці повернулися назад.

Луческу продовжує звинувачувати у подібній поведінці і агентів, і самих футболістів, згадуючи приклади Матузалема і Елана, які будучи лідерами "Шахтаря" у підсумку в прямому сенсі слова втекли з Донецька. Але пізніше, не здобули слави в інших клубах.

"Немає у них, на жаль, такого виховання: дотримуватися своїх контрактів і виконувати ті обов'язки, які перед ними поставлені. Але є і винятки. Дуже багато залежить від їхніх агентів. Про агента Луїса Адріано можна сказати тільки хороші слова. Але є такі люди, у яких немає ніяких життєвих принципів, і вони просто експлуатують своїх підопічних", - говорить Містер.

У цьому зв'язку Луческу говорить про Фернандінью та Жадсона, які завоювавши собі ім'я в "Шахтарі" отримали заслужене підвищення в Європу і тим самим забезпечили собі небідне майбутнє. Тренер хоче, щоб життєві шляхи цих футболістів служили прикладом для інших бразильців.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день в "Шахтарі" виступають 12 бразильських легіонерів. !zn

Читайте також:

Збірній Бразилії хочуть прищепити "чемпіонський ДНК"

"Монако" готовий заплатити "Шахтарю" 65 мільйонів за двох бразильців

Луческу поскаржився на футбольних агентів: Вони хочуть заробити на нашій біді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі