"Шахтар" підписав півзахисника Майкона

Поділитися
"Шахтар" підписав півзахисника Майкона Майкон розпочне новий сезон в Україні © Globo
Трансфер підтвердив головний тренер донеччан Паулу Фонсека.

Наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека повідомив про підписання контракту з півзахисником "Корінтіанса" Майконом. Новачок може замінити у складі "гірників" ще одного бразильця Фреда, який влітку може перейти в один з клубів Манчестера.

"Деякі футболісти можуть покинути "Шахтар". Хтось може піти через брак ігрового часу. Не хотів би називати імена зараз, я думаю, нескладно вгадати, про кого я кажу. Фред дуже затребуваний гравець, він може піти. Але ми також підписали Майкона з Бразилії. Поки розраховуємо на цих хлопців", - заявив тренер в ефірі програми "Великий футбол".

"Ми близькі до викупу контракту Кайоде. Мене інформували, що клуб прийме це рішення. Переговори зараз на фінальній стадії".

20-річний Майкон є вихованцем і основним гравцем "Корінтіанса". У минулому, переможному для "Тімао" розіграші чемпіонату Бразилії, він зіграв 36 матчів, забив 1 гол і зробив 3 гольові передачі.

Раніше форвард "Шахтаря" Факундо Феррейра повідомив про відхід з клубу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі