Факундо Феррейра повідомив про відхід з "Шахтаря"

Поділитися
Факундо Феррейра повідомив про відхід з "Шахтаря" Феррейра виступає за "Шахтар" з 2013 року © ФК Шахтер
Аргентинець покине клуб вільним агентом.

Найкращий бомбардир нинішнього сезону української Прем'єр-ліги аргентинський форвард "Шахтаря" Факундо Феррейра повідомив про свій відхід з донецького клубу. Феррейра зазначив, що радий проведеному часу в "Шахтарі" і розповів про те, що вже веде переговори про підписання контракту з іншою командою. З ким саме обговорює можливість переходу гравець не повідомив.

"Так, це був останній матч за "Шахтар", я залишаю клуб. Вдячний уболівальникам і клубу, радий, що вдалося здобути тріумф з "гірниками", виграти кубок і чемпіонство. Дуже радий, але у мене є інші пропозиції. Зараз же хочу трохи відпочити.

Мені подобаються італійський і іспанський чемпіонати, хотів би там пограти. Зараз йдуть переговори, але поки назвати, в якому саме клубі продовжу кар'єру не можу", - сказав нападник в інтерв'ю FootballHub.

Факундо Феррейра перейшов в "Шахтар" влітку 2013 року. За його трансфер донеччани заплатили "Велес Сарсфілду" 9 мільйонів євро.

У сезоні, що завершився нападаючий став найкращим бомбардиром "гірників", а також найкращим голеадором в чемпіонаті України, забивши 30 голів у 41 матчі у всіх турнірах. Відзначимо, що контракт аргентинця з "Шахтарем" закінчується влітку.

Раніше повідомлялося про те, що нападник "Шахтаря" Феррейра може перейти в "Наполі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі