"Севілья" відмовилася продовжувати переговори з Коноплянкою

Поділитися
"Севілья" відмовилася продовжувати переговори з Коноплянкою Мончі і "Севілья" переключаються на інші варіанти © estadiodeportivo.com
Іспанський клуб не готовий "топтатися на місці" в очікуванні відповіді від українського півзахисника.

"Севілья" згорнула переговори щодо трансферу Євгена Коноплянки. Про це заявив спортивний директор клубу Рамон Мончі під час прес-конференції, на якій був представлений новачок команди, данець Мікаель Крон-Делі.

"Ми провели кілька раундів переговорів, встановили свої терміни, але час вийшов, і ми не досягли домовленості. З цього моменту "Севілья" згортає переговори щодо цього трансферу і починає роботу над іншими варіантами. Ми досить великий клуб, щоб топтатися на місці", - цитує Мончі estadiodeportivo.com.

Нагадаємо, що "Севілья" пропонувала Коноплянці найбільшу зарплату в клубі, також розглядалася можливість компенсації для "Дніпра". Однак при цьому Мончі заявляв, що підписати українця, на якого претендує вся Європа, дуже непросто.

Зацікавленість в гравцеві також проявляють "Ліверпуль", "Сток Сіті", "Інтер", "Атлетіко" і ряд інших клубів. Сам Коноплянка хоче спробувати свої сили в Англії. Поки ж українець залишається гравцем "Дніпра", про що днями заявив генеральний директор дніпропетровського клубу Андрій Стеценко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі