Росіянин, який назвав Кличка "найбільшим нудним боксером світу", завершив кар'єру комою на рингу

Поділитися
Росіянин, який назвав Кличка "найбільшим нудним боксером світу", завершив кар'єру комою на рингу Абдусаламов програв супернику ціною багатьох травм © espn.com
Росіянин Магомед Абдусаламов більше не вийде у ринг - побувавши у нокдауні під час чергового бою, він пережив інсульт і більше не хоче ризикувати здоров'ям.

Російський боксер-суперважкоатлет Магомед Абдусаламов, введений лікарями у штучну кому після проведеної операції з видалення згустку крові у головному мозку, більше не вийде на ринг.

Про це повідомив промоутер спортсмена Натан Левкович, відкривши спеціальний розрахунковий рахунок для пожертв на лікування Абдусаламова.

Нагадаємо, у рейтинговому бою проти кубинця Майка Переса він поступився супернику за очками, однак зробив це ціною отримання безлічі травм. Під час поєдинку росіянин отримав ушкодження тіла і обличчя. За різними даними, в Абдусаламова переломи носа і лівої руки, сильне розсічення над лівим оком, травма щелепно-лицьового апарату.

Це була перша поразка росіянина у його профі-кар'єрі, проте, як відзначають багато фахівців, до цього йому доводилося зустрічатися в основному з відвертими аутсайдерами.

Після бою спортсмена було доставлено до лікарні, де лікарі виявили невеликий згусток крові. Боксер поскаржився на головний біль і загальне погане самопочуття. Лікарі помістили його у штучну кому, щоб скоротити можливість ускладнень.

За словами промоутера, у неділю температура у 32-річного Абдусаламова піднялася до 40 градусів, але зараз прийшла в норму. Він відновлюється від інсульту і підключений до апарату штучного життєзабезпечення. Левкович уточнив, що спочатку у промоутерській компанії не хотіли розголошувати інформацію про перенесений удар, але після витоку у пресу вирішили її прокоментувати.

В той же час співпромоутер російського суперважкоатлета Степан Ленд'єл вважає, що рішення про завершення кар'єри може прийняти тільки сам Магомед.

ТАКОЖ: Боєць змішаного стилю розраховує побити Кличка у поєдинку у боксерському ринзі

Напередодні бою Абдусаламов відзначився гучними висловами на прес-конференції, заявивши, що Володимир Кличко - найбільш нудний боксер у світі. Так він прокоментував нещодавній поєдинок українця зі своїм співвітчизником Олександром Повєткіним. Примітно, що Абдусаламов був націлений на пояс чемпіона світу за версією WBC, яким на сьогодні володіє Віталій Кличко. !zn

Читайте також:

Кличко відповів на сарказм сатирика Задорнова

Наступним суперником Кличка може стати ще один непереможний росіянин

Першим суперником Олександра Усика у професіоналах став досвідчений мексиканець Ромеро

Японські брати-боксери наблизилися до досягнення Володимира і Віталія Кличків

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі