Роналду відмовився продовжувати контракт з "Реалом" через маленьку платню - його готовий прийняти МЮ

Поділитися
Роналду відмовився продовжувати контракт з "Реалом" через маленьку платню - його готовий прийняти МЮ Кріштіану Роналду вимагає підвищення
Португальська зірка, судячи з усього, все-таки покине "Реал". "Манчестер" вже готовий заплатити за його трансфер кругленьку суму.

Португальський атакуючий півзахисник Кріштіану Роналду не має наміру продовжувати контракт із "Реалом", який закінчується в 2015 році. Як повідомляють іспанські ЗМІ, він вимагає істотного підвищення зарплати, однак, судячи з усього, не отримає його.

Принаймні, Роналду вважає, що обіцянки президента "Королівського клубу" про його наміри підписати нову угоду з португальцем на кращих умовах, так і залишаться обіцянками: це не більше, ніж передвиборча агітація Переса, який нещодавно був переобраний на свою посаду.

Нагадаємо, що Перес називав Роналду найкращим гравцем світу, зазначивши, що готовий піти на серйозні витрати, щоб залишити у складі команди такого висококласного футболіста.

Переговори про продовження контракту Роналду до 2018 року зупинилися саме через фінансові вимоги футболіста. За даними ЗМІ, форвард вимагає 20 мільйонів євро на рік, що на 5 мільйонів більше, ніж пропонує йому клуб. Згідно з чинним контрактом, португалець щорічно отримує приблизно 12 мільйонів.

Між тим, за інформацією британського таблоїду The Sun, "Манчестер Юнайтед", в якому Роналду по-справжньому відбувся, як майстерний футболіст, готовий оформити повернення португальського бомбардира в свої лави. Для цього "червоні дияволи" приготували 65 мільйонів фунтів.

Про переваги МЮ говорить кілька фактів: по-перше, у трансфері Роналду зацікавлений Nike, який спонсорує "Манчестер", а також має персональний контракт із зіркою. Саме американська компанія може посприяти трансферу Ронні.

По-друге, "Реалу" можуть знадобитися гроші на трансфер валлійського півзахисника "Тоттенхема" Гарета Бейла, а перехід Роналду міг легко забезпечити необхідні для цього кошти.

Зазначимо, що у цьому сезоні форвард провів за "Реал" 55 матчів, в яких забив 55 м'ячів. !zn

Читайте також:

Збірна України двічі зіграє з командою Кріштіану Роналду

На пошуки гідного партнера для Мессі "Барселона" витратила понад 200 мільйонів

В "Челсі" оголосили про повернення Моурінью

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі