Збірна України двічі зіграє з командою Кріштіану Роналду

Поділитися
Збірна України двічі зіграє з командою Кріштіану Роналду Роналду і Ко зіграють зі збірною України
У 2014 році українській футбольній збірній доведеться провести дві контрольні зустрічі з сильною португальською збірною.

Керівництво Федерації футболу України домовилося про проведення ще кількох тренувальних матчів для української збірної: у 2014 році "синьо-жовті" зіграють два поєдинки із зірковою Португалією і один раз зустрінуться з Кот-д'івуаром.

Про це газеті "Взгляд" розповів Володимир Лашукл, генеральний директор УФІ, комерційного партнера Федерації футболу України.

Збірна Португалії, за яку, як відомо, виступає зірка світового футболу Кріштіану Роналду, прийме українців 5 березня, а в листопаді відбудеться матч-відповідь в Україні. Дата проведення матчу з африканською збірною поки не визначена.

Відзначимо, що в рейтингу ФІФА португальці займають 5-те місце, а Кот-Д'івуар - 12-те. На сьогоднішній день португальці займають лише третю сходинку турнірної таблиці відбіркового турніру ЧС-2014, пропустивши вперед Росію та Ізраїль.

Івуарійці ж, учасники двох чемпіонатів світу, поки лідирують у своїй відбірній групі африканського кваліфікаційного турніру до ЧС-2014. Цій команді, у разі перемоги у відбірковому квартеті, належить зіграти стикувальні матчі.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про можливысть проведення спарингу з Францією, проте лише в тому випадку, якщо обидві команди не будуть задіяні у плей-офф відбірного турніру ЧС-2014.

Найближчий матч збірної України відбудеться 2 червня на НСК "Олімпійський": підопічні Михайла Фоменка проведуть контрольний поєдинок з Камеруном. !zn

Читайте також:

Тренер італійської "Фіорентини" під час матчу побив свого підопічного (ВІДЕО)

В "Реалі" обіцяють зробити все, щоб Кріштіану Роналду залишився

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі