У "Реалі" обіцяють зробити все, щоб Кріштіану Роналду залишився

Поділитися
У "Реалі" обіцяють зробити все, щоб Кріштіану Роналду залишився © marca.com
Президент "Королівського клубу" Флорентіно Перес стверджує, що його команда буде будуватися навколо португальської зірки.

Всупереч чуткам про перехід португальського півзахисника Кріштіану Роналду у "Парі Сен-Жермен", президент "Реала" стверджує, що має намір залишити зірку у команді.

Найближчим часом Перес готується вступити у переговори з Роналду з приводу нового контракту з "Реалом". Нагадаємо, що чинна угода португальця розрахована до літа 2015 року. Сам же футболіст поки не виявляв бажання перепідписувати контракт.

"Раніше Кріштіану говорив, що його щось не влаштовує у Мадриді, що йому сумно. Тоді я пообіцяв йому зробити все можливе для того, щоб він був усім задоволений", - розповів президент "Реала" в інтерв'ю Cadena Ser.

Швидше за все, все буде залежати від того, хто ж очолить "Реал" після відходу Жозе Моурінью. Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що "вершкових" очолить нинішній наставник ПСЖ Карло Анчелотті, і, нібито, "Реал" для успішного завершення переговорів готовий запропонувати парижанам Роналду.

Втім, Перес запевнив, що Роналду, як і раніше, є ключовим гравцем у команді.

"Роналду є найкращим гравцем у світі. Не буду приховувати - ми намагаємося будувати нашу команду навколо нього. Якщо для цього доведеться зробити його найбільш високооплачуваним футболістом у світі, це не стане проблемою".

Відзначимо, що у Парижі готові заплатити за перехід Роналду 100 мільйонів євро, а сам футболіст буде отримувати зарплату близько 18 мільйонів на рік.

Нагадаємо, що у нинішньому сезоні "Реал" фінішував на другому місці чемпіонату Прімери, пропустивши вперед давніх конкурентів з "Барселони". !zn

Читайте також:

"Реал" може продати Роналду за 80 мільйонів

Зірка ПСЖ Ібрагімович не проти продовжити кар'єру в Англії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі