ПСЖ готовий заплатити за Кріштіану Роналду 100 мільйонів євро

Поділитися
ПСЖ готовий заплатити за Кріштіану Роналду 100 мільйонів євро Роналду - знову в центрі уваги
Паризький гранд продовжує шукати варіанти для посилення складу.

Керівництво "Парі Сен-Жермен" готове запропонувати 100 мільйонів євро за футболіста мадридського "Реала" Кріштіану Роналду, повідомляє L'Equipe.

За даними видання, арабські шейхи, які володіють клубом, готові щорічно платити португальцю 18 мільйонів євро за вирахуванням податків.

Видання припускає, що в Мадриді так сильно зацікавлені в нинішньому тренеру ПСЖ Карло Анчелотті, що навіть готові на розставання зі своєю головною зіркою. У ПСЖ готові відпустити Карло Анчелотті, якщо "Королівський клуб" розпочне переговори щодо переходу португальського атакуючого хава.

Таким чином, обидві сторони будуть зацікавлені в майбутніх переговорах.

Однак проблема може виникнути в іншому: у зв'язку з введенням у Франції податку на високі зарплати, іменованого "податком Депардьє", невідомо чи погодиться Роналду на переїзд у ПСЖ. Втім, ця ситуація може торкнутися лише самого клубу, а Роналду доведеться турбуватися лише про те, щоб вписатися в ігрові схеми нового наставника.

Зазначимо, що раніше повідомлялося про інтерес до Роналду з боку "Манчестер Юнайтед", звідки і португалець перейшов у "Реал" за рекордні 93,4 мільйонів євро. Хоча не факт, що "Золотий хлопчик" Фергюсона погодиться на повернення в Манчестер через відставки Алекса Фергюсона і прихід у команду нового наставника Девіда Мойеса.

Нагадаємо, що нещодавно англійська преса повідомляла, що "Реал" готовий відпустити Роналду в інший клуб і за меншу суму, ніж озвучену раніше мільярд євро. Зокрема, йшлося про 80 мільйонів фунтів стерлінгів. !zn

Читайте також:

Слідом за Бекхемом " ПСЖ " має намір купити ще одного англійця: ціна питання - 40 мільйонів

ПСЖ підштовхує Бэкхэма до продовження контракту

Колумбійська зірка Фалькао перейде в "Монако" за 60 мільйонів євро

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі