ПСЖ перемагає напередодні 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів, підштовхуючи свою зірку до продовження контракту

Поділитися
ПСЖ перемагає напередодні 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів, підштовхуючи свою зірку до продовження контракту ПСЖ готується до "Барси" у відмінному настрої
"Парі Сен-Жермен", на відміну від "Барселони", переміг у своєму національному чемпіонаті, а Девід Бекхем зібрався підписувати новий контракт з клубом.

"Парі Сен-Жермен" впевнено переміг "Монпельє" 1:0 у черговому поєдинку французької ліги 1, і тепер готується до зустрічі 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів з "Барселоною" в гарному настрої.

Незважаючи на перевагу на початку поєдинку, парижани не змогли потішити своїх шанувальників по гарячих слідах. Більше того, надалі гості, що йдуть на 7-му місці у турнірній таблиці, контролювали ситуацію. Але все ж ближче до того, щоб відкрити рахунок, був ПСЖ: з вигідних позицій промахувалися Тіаго Сілва, Златан Ібрагімович.

Але все таки у Карло Анчелотті був свій джокер - Девід Бекхем. Вийшовши на поле на 72-й хвилині, англієць взяв участь у гольовій комбінації: відпрацювавши на оборону в центрі поля, він перехопив м'яч і зробив передачу на Жеремі Менеза. Далі м'яч опинився в Ібрагімовича, який перебуваючи перед воротарем не став бити, а відпасував на Кевіна Гамейро. Француз точним ударом вивів свою команду вперед - 1:0.

ПСЖ впевнено лідирує в чемпіонаті Франції, випереджаючи "Марсель" на сім очок.

Після чергового вдалого матчу про бажання продовжити контракт з паризьким клубом заявив зоряний півзахисник Девід Бекхем. Нагадаємо, що його чинна трудова угода закінчується в кінці сезону, проте вже зараз англієць готовий поставити підпис під новим договором. Ініціатива англійського легіонера знайшла підтримку у головного тренера Карло Анчелотті.

Нагадаємо, що 2 квітня ПСЖ прийматиме "Барселону" в рамках двоматчевого протистояння у чвертьфіналі Ліги Чемпіонів. !zn

Читайте також:

Незважаючи на черговий рекорд Мессі, "Барса" втрачає очки з одним з аутсайдерів

Бекхем дебютував у ПСЖ: Анчелотті задоволений

Моурінью допоможе Анчелотті в боротьбі з "Барселоною"

Слідом за Бекхемом ПСЖ має намір отримати ще одного англійця: ціна питання - 40 мільйонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі