"Реал" приготував "Барселоні" гідну відповідь на трансфер Неймара

Поділитися
"Реал" приготував "Барселоні" гідну відповідь на трансфер Неймара Можливі придбання "Реала" © sport.es
Мадридський гранд знаходиться на шляху здійснення кількох гучних трансферів.

У "Реалі" готують гідну відповідь "Барселоні", яка виграла у "Королівського клубу" боротьбу за бразильського таланта Неймара, повідомляє sport.es.

Нагадаємо, що наприкінці травня "Реал" і "Барселона" у трансферній битві виборювали право підписати контракт з Неймаром. Після того, як "Барселона" підписала контракт з бразильцем, Флорентіно Перес був страшенно засмучений. Тепер він збирається зробити три серйозних трансфери, щоб закрити проблемні позиції, а також відповісти одвічному конкуренту.

Джерела близькі до "Реала" кажуть, що "вершкові" впритул наблизилися до купівлі Гарета Бейла з "Тоттенхема", Роберта Левандовскі з "Боруссії" Д і Жоффрея Кондогбія з "Севільї".

Повідомляється, що всі футболісти вже дали свою згоду на перехід у Мадрид. Тепер Пересу, який залишився на другий термін керувати "Реалом" і готовий смітити грошима, потрібно домовитися з клубами гравців.

Найлегше буде підписати Кондогбія, "Севілья" не буде чинити опір, а ось, щоб знайти спільну мову з клубами Левандовскі і Бейла потрібно буде попрацювати.

"Боруссія" зараз веде переговори щодо трансферу форварда з "Баварією", яка, за чутками, готова дати за поляка 30 мільйонів євро. "Реал" готовий платити таку суму, проте ймовірність трансферу все одно залишається високою, адже "Боруссія" не хоче посилювати прямого конкурента з німецьких змагань. Тим більше, що кілька днів тому Левандовскі в одному з інтерв'ю виявив стійке бажання покинути Дортмунд. За його словами, його агент повинен донести його позицію до керівництва клубу.

Найскладніше буде домовитися з "Тоттенхемом", де власник клубу Даніель Леві ні за які гроші не бажає розлучатися з головною зіркою команди, але Перес готовий вирішити і це питання круглою сумою. Нагадаємо, що на валлійську зірку претендує низка британських лідерів - "Челсі", "Ман Сіті" і МЮ. Приблизна трансферна вартість Бейла може скласти близько 70 мільйонів євро.

Відзначимо також, що "Реал" знаходиться на шляху вирішення збереження в своєму складі головної зірки - португальця Кріштіану Роналду. Принаймні, за деякою інформацією, переговори щодо підписання нового контракту Ронні вже стартували. !zn

Читайте також:

На пошуки гідного партнера для Мессі "Барселона" витратила понад 200 мільйонів

Гвардіола порівняв Мессі з хижаком і примхливим дитиною

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі