ПСЖ і "Реал" підтвердили призначення нових наставників - Блана та Анчелотті

Поділитися
ПСЖ і "Реал" підтвердили призначення нових наставників - Блана та Анчелотті Лоран Блан очолив ПСЖ © uefa.com
Майже одночасно клуби з двох європейських столиць отримали нових головних тренерів: мадридців очолив Карло Анчелотті, а парижан - Лоран Блан.

Прес-служби "Парі Сен-Жермен" і "Реала" повідомили про підписання контрактів з відповідно Лораном Бланом і Карло Анчелотті. Обидва фахівці будуть працювати на посаді головного тренера.

Таким чином, дві команди вирішили питання з вакантними посадами після того, як стало відомо, що Карло Анчелотті почне роботу з мадридським клубом. У той же час Блан знову приступив до роботи після того, як у липні минулого року залишив збірну Франції. Раніше повідомлялося, що ПСЖ може очолити нинішній головний тренер збірної Росії Фабіо Капелло. Втім, за інформацією l'equipe, переговори щодо підписання контракту з відомим італійцем були заблоковані російською стороною.

Карло Анчелотті працював у ПСЖ з грудня 2011 року, а за результатами сезону-2012/13 привів команду до третього в історії чемпіонського звання. У Лізі Чемпіонів ПСЖ дійшов до 1/4 фіналу, де поступився "Барселоні". Одночасно з появою чуток про відхід з "Реала" Жозе Моурінью Анчелотті наполегливо сватали на місце португальця. Досить тривалий процес переговорів між власниками ПСЖ і "Королівського клубу" завершилися тим, що Анчелотті відпустили в Мадрид.

Лоран Блан у першу чергу відомий своєю гравцівською кар'єрою - за довгі роки на футбольних полях Блан виступав за такі клуби як "Осер", "Марсель", "Барселона", "Манчестер Юнайтед", "Інтер". У 2007 році, будучи у віці 41 року Блан очолив "Бордо". А трохи пізніше його запросили тренувати збірну Франції, з якою він дійшов до 1/4 фіналу Євро-2012.

Таким чином, призначення нових головних тренерів може вплинути на хід трансферних перепетій міжсезоння. Нагадаємо, що зокрема у ПСЖ були зацікавлені підписанням португальської зірки "Реала" Кріштіану Роналду. !zn

Читайте також:

Через рік після перемоги на Євро-2012 Іспанія перемогла Італію на молодіжному ЧЄ

Бекхем не буде продовжувати контракт з ПСЖ - він завершує кар'єру

Шанувальники Мхітаряна проведуть акцію на підтримку його переходу у "Ліверпуль"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі