Бекхем не буде продовжувати контракт з ПСЖ - він завершує кар'єру

Поділитися
Бекхем не буде продовжувати контракт з ПСЖ - він завершує кар'єру Бекхем йде з футболу © psg.fr
Англійський футболіст оголосив про завершення кар'єри футболіста.

Колишній капітан збірної Англії, півзахисник "Парі Сен-Жермен" Девід Бекхем оголосив про завершення кар'єри. 38-річний футболіст, який прийшов у паризьку команду в січні, допоміг ПСЖ завоювати третє чемпіонство в історії.

"Я вдячний "ПСЖ" за надану мені можливість продовжити грати в футбол. Але зараз я відчуваю, що настав слушний час завершити свою кар'єру, виступаючи на найвищому рівні", - сказано в заяві футболіста.

Раніше повідомлялося про те, що в ПСЖ задоволені зоряним англійцем і не проти продовжити з ним контракт. Однак Бекхем сам поставив крапку в припущеннях щодо цього.

У складі ПСЖ він провів 13 поєдинків у чемпіонаті Франції, а також Лізі Чемпіонів, звідки ПСЖ вилетів на стадії чвертьфіналу. У нинішньому сезоні Бекхем може ще двічі вийти на футбольне поле - вже в ролі чемпіона Франції англієць і його команда зіграє проти "Бреста" 18 травня і "Лорьяна" 26-го числа.

Таким чином, Бекхем, який нещодавно відсвяткував своє 38-річчя, став черговим підопічним легендарного Алекса Фергюсона, що завершив кар'єру. Кілька днів тому про свій відхід з великого футболу оголосив колишній одноклубник Бекса Пол Скоулз.

Крім ПСЖ у своїй кар'єрі Бехэм виступав у таких клубах, як "Манчестер Юнайтед", "Мілан", "Реал", "Лос-Анджелес Гелаксі". У збірній Англії футболіст зіграв 115 матчів, забивши 17 голів. !zn

Читайте також:

Девід Бекхем тріумфально завершив свою американську кар'єру

Ібрагімович посварився з керівництвом ПСЖ на святкуванні перемоги в чемпіонаті

Кращий футболіст Європи-2001 Майкл Оуен завершує кар'єру

Всупереч пропозиції від ПСЖ, Руні вимагає новий контракт у "Манчестері"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі