"Присутнє розчарування": футболісти збірної України дали оцінку поразці від Нідерландів

Поділитися
Україна проведе ще два матчі в групі © zbirna.com
Гравці назвали причини негативного результату поєдинку.

Футболісти збірної України Олександр Зінченко, Микола Шапаренко та Георгій Бущан прокоментували поразку від Нідерландів (2:3) на Євро-2020.

"Чого не вистачило, щоб здобути нічию? Напевно, простої гри з нашого боку. Третій гол - командна помилка призвела до голу. Але наших два забитих голи надають нам впевненості на наступні поєдинки. Голи завжди надають впевненості. Якби здобули нічию - було б взагалі супер", - цитує Шапаренка Dynamo.kiev.ua.

Зінченко в ефірі телеканалу "Футбол 1" зазначив, що розчарований результатом:

"Після гри з Нідерландами присутнє розчарування. Ми проявили характер, відіграли два м'ячі, але, в підсумку, програли. Це футбол. Тепер ми повинні проаналізувати всі помилки і рухатися далі, оскільки турнір складається не з однієї гри.

У першому таймі ми трохи рано сіли до своїх воріт, через це у нас були проблеми з виходом в атаку, оскільки багато сил йшло на відбір м'яча, а при контрвипадах ми не завжди встигали ставати на свої позиції, тому часто знову втрачали м'яч. Однак я вірю, що результат прийде. Матч з Нідерландами показав, що у збірної України є стрижень".

Бущан додав, що команда все ще ставить для себе максимальні цілі:

"На жаль, не вийшло витягти матч проти Нідерландів, хоча ми були близькі до цього. Але ми не вішаємо ніс, попереду ще два матчі в групі.

Стадіон хоч і не був заповнений вщерть, атмосфера була чудовою. У перші хвилини поєдинку потрібно було впоратися з тиском. Нідерланди добре контролювали м'яч, ми непогано пересувалися, намагалися знайти свій момент. В цілому, я задоволений грою збірної України.

Попри поразку, ми як і раніше ставимо максимальні цілі. Так, в першому матчі не вийшло цього зробити, але знову ж таки, все ще в наших руках".

Нідерланди - Україна 3:2: ключові моменти і відео голів матчу Євро-2020.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі