Повєткін понесе вогонь Паралімпіади-2014

Поділитися
Повєткін понесе вогонь Паралімпіади-2014 Повєткін може стати факелоносцем Паралімпіади © tacopshq.com
Російський боксер вважається одним із претендентів на почесну роль учасника естафети вогню Паралімпійських ігор, які пройдуть відразу ж після Олімпіади.

Російський боксер Олександр Повєткін, який поступився 5 жовтня за очками у поєдинку з українцем Володимиром Кличком, є одним із кандидатів для участі в естафеті паралімпійського вогню, повідомляє РИА "Новости".

Естафета пройде 46 містами, в ній візьмуть участь близько двох тисяч факелоносців. Передбачається, що Повєткін пронесе вогонь територією підмосковного міста Чехова.

Нагадаємо, що Олександр Повєткін - чемпіон Олімпійських ігор-2004, які пройшли в Афінах. 5 жовтня на зустрічі з Кличком, російський боксер не зумів нічого протиставити іменитому супернику, зазнавши першої поразки у професійній кар'єрі.

Зазначимо, що Паралімпійські ігри, змагання, в яких беруть участь інваліди, традиційно проводяться після головних Олімпійських ігор, а починаючи з 1988 року - на тих самих спортивних об'єктах. У 2001 році цю практику закріплено угодою між МОК і Міжнародним паралімпійським комітетом (МПК). Зимові Паралімпійські ігри проходять з 1976 року.

Паралімпіада-2014 відбудеться у Сочі з 7 по 16 березня: на змаганнях буде розіграно 72 комплекти медалей у 6 видах спорту. !zn

Читайте також:

Кличко відповів на сарказм сатирика Задорнова

В олімпійському Сочі запаслися 30 тисячами кубометрів снігу

Пригоди Олімпійського вогню в Москві: згас учетверте

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі