Повєткін: На що ми заслужили, те ми і отримали від Кличка

Поділитися
Повєткін: На що ми заслужили, те ми і отримали від Кличка Повєткін вважає, що "отримав, на що заслуговував" © tacopshq.com
Російський боксер вважає, що результат його зустрічі з українським чемпіоном цілком закономірний.

Росіянин Олександр Повєткін, який поступився 5 жовтня за очками Володимиру Кличку в поєдинку за титул чемпіона світу за версією WBA/WBO/IBF/IBO в суперважкій вазі, вважає, що результат зустрічі вийшов закономірним.

"Зараз говорити, вірно я діяв чи ні, не треба. Скажу, що ми програли тактично, але я ні духовно, ні фізично не здався. Я буду робити висновки і разом з моїми друзями та партнерами йти вперед. Наступного разу все буде по-іншому", - зазначив Повєткін.

Нагадаємо, що під час матчу з Кличком Повєткін кілька разів побував у нокдауні, а у найбільш невдалому для себе раунді, який міг стати для нього фатальним, він тричі падав на ринг. Проте надалі зумів відновитися і відбоксувати до завершення бою.

"На що ми заслужили, те ми і отримали. Досвід отримали. Так, він такий, який є. Мене не тішить, що не зміг зробити те, чого від мене чекали", - сказав російський боксер.

Раніше Повєткін зазначав, що надалі має намір зустрічатися з сильними боксерами, щоб домогтися якнайшвидшого реваншу з українцем.

Відзначимо, що у матчі з Кличком Повєткін зазнав першої поразки як боксер-професіонал, яким він став влітку 2005 року. !zn

Читайте також:

Бій Кличко-Повєткін переглянув кожен четвертий українець

Повєткін сподівається, що зуміє домогтися бою-реваншу з Кличком

Кличко розповів, чому не став нокаутувати Повєткіна

Підписавши перший професійний контракт, Василь Ломаченко стане автором нового рекорду

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі