Постол і Рамірес дали останні коментарі перед титульним боєм

Поділитися
Постол і Рамірес дали останні коментарі перед титульним боєм Постол проведе чемпіонський бій © Sport Arena
Боксери готові до поєдинку.

Український боксер першої напівсереднього дивізіону Віктор Постол (31-2, 12 КО) та чемпіон світу за версіями WBC і WBO Хосе Рамірес (25-0, 17 КО) дали останні коментарі перед боєм.

"Прибув в Америку за 3 місяці до бою. Весь цей час готувався до сутички. Але головне це те, що я відчуваю себе добре, відчуваю, що я готовий до бою. Хосе - відмінний боєць, відмінний чемпіон. Але я знаю, що у мене хороші шанси його перемогти. Я дуже мотивований, адже на кону відразу ж два титули. Я готовий! ", - сказав Постол.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію бою Постол - Рамірес.

"Мета мого шляху - звання абсолютного чемпіона світу. На моєму шляху стоїть Постол. Знаю, це дуже досвідчений опонент. Тому я важко і серйозно готувався до цього бою. У перший раз я пройшов повноцінний тренувальний табір. В останній раз я бився 13 місяців тому. Але знаєте що? Відчуваю себе так, немов бився вчора. Адже весь цей час я не вилазив із залу. І весь час думав тільки про цей поєдинок", - сказав Рамірес.

Букмекери зробили прогноз на бій Постол - Рамірес.

Нагадаємо, бій Постол - Рамірес відбудеться в ніч з 29 на 30 серпня в Лас-Вегасі. На кону будуть стояти пояса WBC і WBO, якими володіє Рамірес.

Спочатку боксери повинні були вийти в ринг 1 лютого в Китаї, але через коронавірус він був перенесений на 9 травня в США, куди незабаром також дістався COVID-19.

Раніше повідомлялося про те, що Постол зустрівся з Раміресом перед чемпіонським боєм.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі