Після поразок від України та Англії тренера збірної Польщі відправлено у відставку

Поділитися
Після поразок від України та Англії тренера збірної Польщі відправлено у відставку Михайло Фоменко позбавив роботи Вальдемара Форналіка (праворуч) © football.ua
Вальдемар Форналік і його помічники не змогли виконати поставлені перед ними завдання.

Тренерський штаб збірної Польщі на чолі з Вальдемаром Форналіком у повному складі відправлено у відставку, інформує The Daily Mail.

Це рішення було прийнято відразу після поразки у матчі відбіркового турніру чемпіонату світу-2014 зі збірною Англії (0:2). Найближчим часом про зміну головного тренера поляків буде оголошено офіційно. Про те, хто може зайняти посаду наставника збірної Польщі, поки не повідомляється.

Нагадаємо, що у трьох заключних поєдинках відбору ЧС-2014 поляки зуміли набрати лише одне очко, завдяки нічиїй із Чорногорією. Після неї "Кадра" поступилася Україні 0:1 та Англії 0:2.

Таким чином, поляки, які претендували до жовтневих матчів на вихід у плей-офф відбору, посіли лише четверте місце в групі Н.

Зазначимо, що Форналік обіймав свою посаду лише рік - після невдалого виступу поляків на Євро-2012 попередній наставник Францішек Смуда також був відправлений у відставку.

При цьому головна зірка "Кадри", нападник Роберт Левандовський зазначив, що його збірна дуже погано провела турнір, не зумівши продемонструвати ані результат, ані хорошу гру.

"В якихось епізодах не вистачило майстерності, в якихось-везіння. І це стосується не тільки гри з Англією. Майже в кожному матчі збірній Польщі чогось не вистачало. Однак ми можемо бути задоволені хоча б тим, що не дозволяли англійцям грати так, як вони того хотіли. Тепер же у нас буде час проаналізувати свій виступ у відбірковому турнірі, тому що проблем ми не мали тільки в матчах з Сан-Марино і Молдовою", - зазначив Лева після поразки від Англії у заключному поєдинку відбору.

Нагадаємо, що в попередньому рейтингу ФІФА поляки займали місце у сьомому десятку, тому за нинішніх невдач можуть отримати серйозних суперників на наступний відбір до чемпіонату Європи-2016. !zn

Читайте також:

Україна знову розгромила Сан-Марино, але фінішувала другою у групі

Збірна України встановила рекорд результативності відборів, забивши більше Іспанії та Італії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі