Перед спарингом з Ізраїлем українська збірна втратила трьох гравців

Поділитися
Перед спарингом з Ізраїлем українська збірна втратила трьох гравців Олександр Кучер травмувався у матчі з "Динамо"
До травмованих хавбеків Андрія Ярмоленка і Дениса Гармаша з "Динамо" додався і захисник "Шахтаря" Олександр Кучер.

Перед контрольним поєдинком збірної України з Ізраїлем, який відбудеться 14 серпня у Києві, українська команда недорахувалася як мінімум трьох ключових футболістів.

До травмованих раніше динамівців Дениса Гармаша і Андрія Ярмоленка додався захисник "Шахтаря" Олександр Кучер.

Про це в інтерв'ю газеті "Команда" розповів головний тренер збірної Михайло Фоменко.

"Точно не приїде до команди Денис Гармаш. На два тижні вибув з ладу Андрій Ярмоленко, а буквально нещодавно з'явилася інформація, що не все гаразд і в Олександра Кучера. Як бачите, відразу на трьох основних виконавців ми, ймовірно, не зможемо розраховувати. А попереду ще один тур чемпіонату".

Нагадаємо, що півзахисник Денис Гармаш отримав пошкодження ноги під час тренування своєї команди, а Андрій Ярмоленко та Олександр Кучер постраждали в очній зустрічі "Динамо" і "Шахтаря". Причому в обох футболістів - травми подібного характеру. За оцінками лікарів, Гармаш повернеться у вересні, а Ярмоленко - через два тижні. Втім, щодо здоров'я Кучера лікарі "гірників" нічого не уточнювали.

Примітно, що Кучер не зумів взяти участь у матчах збірної з Камеруном та Чорногорією - саме з причини травми.

Наставник збірної розповів, що у випадку чого, у розташування збірної зможуть під'їхати футболісти, які, на думку тренерського штабу, знаходяться близько до основи національної команди - той же одесит Олексій Антонов.

Михайло Фоменко зазначив, що для його підопічних будь-яка можливість зібратися разом і провести кілька тренувань і вийти на поле в офіційному матчі, вже добре.

"Кожен спаринг корисний, а не було б поєдинку з Ізраїлем, ми б зібралися на вирішальні ігри через три місяці після попереднього матчу. Таких перерв не повинно бути".

"Ми зберемося 12 серпня у Козині, у затишному готелі Платіум, і проведемо там півтора тренувальних дні. На більше часу немає. Встигнемо один раз потренуватися у Кончі-Заспі, плюс передігрове заняття на Олімпійському. Мабуть, у нас буде всього дві теорії. Подивимося матч у Чорногорії, вкажемо на проблеми, які мали місце, а потім познайомимо хлопців з ізраїльською збірною", - розповів Фоменко про плани своєї команди.

Нагадаємо, що після матчу з Ізраїлем українська збірна проведе два матчі відбіркового циклу чемпіонату світу-2014 - 6 вересня у Львові з Сан-Марино, а чотири дні потому - у Києві з Англією. !zn

Читайте також:

"Шахтар" знову не залишив "Динамо" жодного шансу на успіх

Євген Хачеріді отримав офіційне запрошення перейти в "Шахтар"

УЄФА винесе вердикт у справі "Металіста" 13 серпня - після жеребкування Ліги Чемпіонів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі