Печеров отримав шанс потрапити в команду НБА

Поділитися
Печеров отримав шанс потрапити в команду НБА Печеров в НБА виступав за "Вашингтон" і "Міннесоту"
Український "бігмен" спробує повернутися у найсильнішу лігу планети.

Олексій Печеров отримав шанс знову опинитися в НБА. "Денвер Наггетс" запросили українського баскетболіста взяти участь у тренувальному таборі команди, за підсумками якого може бути укладено контракт з гравцем. Про це повідомляють американські ЗМІ.

29-річний українець влітку був заявлений за "Денвер" у Літній лізі НБА, щоправда, провів лише один матч, але з гарними показниками - 21 очко за 20 хвилин на майданчику. Після Літньої ліги Печеров заявляв, що був би не проти повернутися в найсильніший чемпіонат планети.

Другу частину минулого сезону Печеров, нагадаємо, провів в естонському "Калеві", а в НБА з 2007 по 2010 роки відіграв 111 матчів. Українець виступав за "Вашингтон" і "Міннесоту" з середніми показниками 3,9 очка і 2,4 підбору за гру.

Раніше про свої наміри взяти участь у тренувальному таборі однієї з команд НБА також заявляв В'ячеслав Кравцов. Через це центровий не зміг допомогти збірній України на Євробаскеті-2015.

Нагадаємо, на даний момент в НБА виступає тільки один українець - Олексій Лень, який готується до свого третього сезону у складі "Фінікса".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі