Кравцов не допоможе збірній на Євробаскеті-2015

Поділитися
Кравцов не допоможе збірній на Євробаскеті-2015 Кравцов передумав виступати за збірну
Український центровий досі перебуває у пошуках нового клубу і не планує виступати на чемпіонаті Європи.

В'ячеслав Кравцов прийняв рішення не грати за збірну України на Євробаскеті-2015. Український центровий збирався прибути в табір збірної після участі у Літній лізі НБА, проте тепер його плани змінилися.

"Я буквально тільки що прилетів із США. Грав у літній лізі НБА за "Мілуокі", а потім зайнявся працевлаштуванням. Я щиро сподівався, що до чемпіонату Європи знайду собі новий клуб і тоді з легким серцем приїду в збірну, як і обіцяв. Але не склалося. Хоча вже були попередні домовленості з двома європейськими грандами, але в останній момент зривалися. А їхати в посередній клуб не хочеться, - сказав Кравцов в коментарі "Вістям", - Шкода, що так вийшло зі збірною, адже з 18 років я жодного разу не пропускав виклики до національної команди".

Теперь Кравцов буде намагатися заробити контракт у клубі НБА під час тренувальних зборів: "Відкриваються збори там в жовтні, але насправді мені доведеться їхати в Штати вже в кінці серпня".

У той же час під питанням участь у Євробаскеті і американського легіонера Джерома Рендла, який тренується зі збірною. "Поки питання щодо нього відкрито. Президент ще не підписав закон про присвоєння йому українського громадянства. Тому поки розглядаємо варіанти гри як з ним, так і без нього. За ігровими якостями Рендл мене влаштовує, я б хотів, щоб він був у збірній", - сказав сайту Sport.ua головний тренер збірної Євген Мурзін.

Раніше українська збірна з різних причин не дорахувалася Кирила Натяжка, Олексія Леня і Пуха Джетера. А через проблеми зі здоров'ям команді не допоможуть Сергій Ліщук і Сергій Гладир.

Нагадаємо, в рамках підготовки до Євробаскету збірна України вже провела дві гри. У своєму першому матчі на Євробаскеті-2015 5 вересня Україна зіграє з командою Литви.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі