ПАОК скасував чартер із Салонік і не прибув до Харкова

Поділитися
ПАОК скасував чартер із Салонік і не прибув до Харкова Матч може не відбутися через дискваліфікацію "Металіста" © rush.org.ua
Напередодні повторної зустрічі третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів харківський "Металіст" опинився у незручній ситуації.

Грецький ПАОК не прибув до Харкова у зазначений раніше час - 11:30. Нагадаємо, що там грецький клуб повинен був зіграти повторний матч кваліфікації Ліги Чемпіонів проти місцевого "Металіста".

Спочатку скасування рейсу, про що повідомлялося на загальнодоступному онлайн-табло Міжнародного аеропорту Харкова, помітили журналісти видання "Сегодня".

У зв'язку з цим, пише видання, не могло не виникнути занепокоєння - може, у грецькому клубі знають трохи більше, і "Металіст" найближчим часом буде відсторонений від єврокубків за організацію договірного матчу з "Карпатами", що нещодавно було встановлено Спортивним арбітражним судом у Лозанні.

У прес-службі "Металіста" 5 серпня ввечері повідомили, що нічого не знають про зміни у розкладі літаків, і чекають на прибуття команди суперників, як і передбачалося, завтра об 11:30. У довідковій аеропорту запевнили, що все ще може змінитися.

"Справа в тому, що це чартерний рейс, і все може змінитися ближче до часу прильоту, навіть незважаючи на те, що в рейсі вже стоїть статус скасованого. Щось стане зрозуміло після півночі".

Тим не менше, і в даний час можна легко переконатися, що рейс А2 127 - як і раніше має статус "скасовано".

Між тим, на офіційному сайті "Металіста" все ще розміщена новина, в якій описано передматчеві заходи - прес-конференції представників команд, а також тренування. Також повідомляється, що всі квитки на поєдинок "Металіст" - ПАОК продані.

Нагадаємо, що повторний матч ПАОК та "Металіст" повинні зіграти 7 серпня о 20:00, а перший завершився перемогою команди Мирона Маркевича з рахунком 2:0. !zn

Читайте також:

Ще одного футболіста із Серії А дискваліфіковано за договірні матчі

За договірні матчі в Італії дискваліфікували 20 футболістів

За участь в договірних матчах УЄФА залишив без єврокубків двох турецьких грандів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі