Олександр Повєткін розлучився з менеджером через те, що він "багато говорить, але мало робить"

Поділитися
Олександр Повєткін розлучився з менеджером через те, що він "багато говорить, але мало робить" © Геннадія Главицкого
Новим представником російського чемпіона стане Олександр Рябінський, який сформував на бій Кличко - Повєткін рекордний призовий фонд.

Російське видання "Радянський Спорт" повідомило про припинення співпраці між російським боксером Олександром Повєткіним і менеджером Володимиром Хрюновим. Відтепер справи суперника Володимира Кличка щодо чемпіонського матчу 5 жовтня буде вести Андрій Рябінський.

Нагадаємо, що саме Рябінський зумів виграти торги за право провести зустріч за пояс чемпіона за версією WBA між Олександром Повєткіним і Володимиром Кличком. Російський бізнесмен запропонував в якості призового фонду 23 мільйони доларів, 17 з яких дістанеться команді Кличка.

"Володимир більше не має до мене ніякого стосунку, я веду переговори безпосередньо з Андрієм Рябінським. Він буде забезпечувати підготовку і формувати тренерський штаб. Володимир занадто багато говорив і мало робив, тому з ним давно пора було закінчити співпрацю. Зараз нас нічого не пов'язує", - заявив Олександр Повєткін.

Нагадаємо, Володимир Хрюнов довгий час вважався менеджером Олександра Повєткіна і промоутером іншого відомого російського боксера-важкоатлета Дениса Лебедєва. Раніше Лебедєв вже оголошував про припинення співпраці з Хрюновим після того, як поступився в поєдинку з Гільєрмо Джонсом титулом чемпіона WBA. Лебедєв завершував бій з величезними гематомами, які майже закрили обидва ока. Багато хто припускає, що зупиняти матч тренеру і доктору Лебедєва заборонив саме менеджер.

Хрюнов за час роботи у професійному боксі встиг отримати суперечливу репутацію, зокрема, за нездатність домовитися і йти на поступки. Легендарний промоутер Дон Кінг, наприклад, останнім часом невтішно відгукувався про росіянина.

Нагадаємо, що бій Кличко - Повєткін відбудеться 5 жовтня на рингу московського спорткомплексу "Олімпійський". !zn

Читайте також:

Чемпіон світу Євген Хитров знову постраждав від суддів - його не пустили до фіналу ЧЄ

Одіозний Дон Кінг вимагає для свого підопічного 2 мільйони за бій з Кличком-старшим

Українець Павло Іщенко завоював золото чемпіонату Європи з боксу

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі