Олександр Долгополов повернувся до топ-25 світового рейтингу, здійснивши прорив тижня

Поділитися
Олександр Долгополов повернувся до топ-25 світового рейтингу, здійснивши прорив тижня Олександр Долгополов вдало виступив в Індіан-Уеллсі © mydesert.com
Перемоги над лідерами світового тенісу Рафаелем Надалем і Мілошем Раоничем дозволили українцю повернутися на здавалося б втрачені назавжди позиції.

Український тенісист Олександр Долгополов завдяки вдалому виступу на турнірі серії "Мастерс" в американському Індіан-Уеллсі повернувся до топ-25 світового рейтингу АТР.

Тепер він на 23-му місці - з цієї позиції він упав у травні 2013-го, після чого пішов у досить тривале піке, опустившись нижче топ-50. У підсумку, вдалі виступи на серії турнірів на американських континентах дозволили йому почати сходження.

Серед тенісистів топ-50 Долгополов показав найкращий прогрес тижня, злетівши відразу на вісім позицій. Тепер же в так званих чемпіонських перегонах - ранжирі тенісистів за результатами виступів цього року - 25-річний киянин входить до топ-10, займаючи дев'яте місце.

Нагадаємо, що минулого тижня Долгополов дійшов до півфіналу турніру в Індіан-Уеллсі, де поступився екс-першій ракетці світу Роджеру Федереру. У третьому колі він здолав найкращого тенісиста світу Рафаеля Надаля, а в чвертьфіналі розправився з найкращим канадським гравцем Мілошем Раонічем.

Переможцем турніру став Новак Джокович, який обіграв Федерера у вирішальній зустрічі.

Зазначимо, що найвищий рейтинг у Долгополова був на початку 2012 року, коли він піднявся до 13-го місця.

Інший провідний український тенісист Сергій Стаховський у новому рейтингу піднявся з 83-го на 79-те місце, повернувшись у топ-80 вперше за майже два роки. !zn

Читайте також:

Провідні тенісисти світу звернулися до українців зі словами підтримки (відео)

Сергій Стаховський приніс перемогу України у матчі Кубка Девіса

Тенісист Сергій Бубка повернувся у великий спорт після серйозної травми

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі