НСК "Олімпійський" претендує на фінал Ліги Чемпіонів 2016-2017 років

Поділитися
НСК "Олімпійський" © Ok.Lviv (panoramio.com)
"Олімпійський" обійшовся платникам податків у 600 млн доларів. На ньому необхідно проводити спортивні змагання.

Національний спорткомплекс "Олімпійський" має намір претендувати на проведення фіналу Ліги чемпіонів сезону 2016-2017 років та фіналу чемпіонату Європи з футболу 2020 року.

"Успішно провівши фінал Євро-2012, "Олімпійський" розвіяв будь-які сумніви щодо проведення фіналу єврокубка. Проведення вирішального матчу континентального чемпіонату красномовно свідчить про те, що наш стадіон володіє всією необхідною інфраструктурою, питання знаходиться виключно в процедурній площині", - сказав в ході веб-конференції генеральний директор державного концерну "Спортивні арени України" ("Укрспортарени") Сергій Симак.

За регламентом УЄФА, арена може подавати заявку на прийом фінального матчу єврокубка тільки після проведення не менше двох сезонів національної ліги з футболу та матчів Ліги Європи або Ліги Чемпіонів УЄФА з моменту відкриття стадіону. "Отже, один сезон на оновленому "Олімпійському" вже пройшов і в кінці весни наступного року НСК зможе увійти в коло претендентів на фінал Ліги чемпіонів 2016/2017 років, що власне ми і збираємося зробити", - зазначив гендиректор концерну "Укрспортарени".

Сімак також нагадав, що НСК "Олімпійський" вже подав заявку на проведення фінального матчу Євро-2020, який згідно з рішенням виконкому УЄФА пройде в 13 європейських містах. !zn

Читайте також:

Чемпіонат Європи з футболу 2020 пройде в 13 містах

Офіційно: Україна подасть заявку на проведення Євро-2020

НСК "Олімпійський" може прийняти чемпіонат Європи з легкої атлетики

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі