Недобудований стадіон у Бразилії може позбутися права проведення матчів ЧС-2014

Поділитися
Недобудований стадіон у Бразилії може позбутися права проведення матчів ЧС-2014 © copadomundo.uol.com.br
У ФІФА стурбовані тим, що в місті Курітіба загальмувалися роботи з будівництва стадіону, який повинен через 5 місяців приймати матчі світового форуму у Бразилії.

Матчі чемпіонату світу, які повинні пройти на стадіоні у Курітібі, може бути перенесені на іншу арену у зв'язку з неготовністю арени.

Про це повідомив генеральний секретар ФІФА Жером Вальке.

"Стадіон не тільки відстає від графіка будівництва, але і абсолютно не вкладається у терміни, встановлені ФІФА, - цитує Вальке France Press.

Вальке назвав проблеми надзвичайною ситуацією, яка може залишити Курітібу без свята футболу. Втім, судячи з його слів, критичний момент в очікуванні ФІФА поки не настав.

"До наступного візиту 18 лютого ми хочемо бачити відчутний прогрес у плані будівництва. Сподіваємося, що розмови з урядом Курітіби дадуть бажані результати, і місто зможе прийняти матчі ЧС", - зазначив чиновник.

Зазначимо, що стадіон у Куритибі під назвою "Арена Байшада" вміщатиме майже 44 тисячі глядачів. На арені заплановано проведення чотирьох поєдинків групового турніру у декількох квартетах: Австралія - Іспанія (група В), Гондурас - Еквадор (група Е), Іран - Нігерія (група F), Алжир - Росія (група Н).

Нагадаємо, що 20-й чемпіонат світу з футболу пройде з 12 червня по 13 липня у Бразилії. Матчі приймуть 12 арен, більшу частину з яких була або заново зведено під турнір, або реконструйовано. !zn

Читайте також:

Платіні запевнив, що підтасовувань на жеребкуванні ЧС не було

В Ріо представили офіційний м'яч бразильського мундіалю

Збірна України завершила рік на 18-му місці у рейтингу ФІФА, показавши найбільший прогрес

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі