"Не підтримую, але розумію їх": Луческу прокоментував поведінку футболістів "Динамо" після перемоги над "Арісом"

Поділитися
© ФК Динамо
Гравці київського клубу заступилися за "Азов".

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу після перемоги над "Арісом" у кваліфікації Ліги конференцій прокоментував жести гравців київського клубу вболівальникам греків.

"Ви бачили, які банери вивісили грецькі вболівальники під час першого матчу? Вони були спрямовані проти України. Я не міг зупинити наших гравців. Я не підтримую цього і перепрошую, але ви повинні розуміти наших футболістів. Тому що вони бачили банери фанатів "Аріса" проти України, проти військових.

Я, звичайно, не можу погодитись з деякими жестами. Сподіваюся, такого більше не повториться в майбутньому. Я сам такого не очікував. Але реакція наших гравців стала наслідком того, як поводилися фанати "Аріса", – сказав Луческу.

Ігровий час завершився на користь киян із рахунком 2:1 після поразки 0:1 у першій грі, а у серії пенальті українська команда перемогла з рахунком 6:5.

Одразу після фінального свистка воротар "Динамо" Георгій Бущан разом із одноклубниками показали грецьким фанатам кілька жестів на підтримку "Азова".

Грецькі вболівальники під час першого поєдинку у Салоніках вивісили на трибунах банер Smash Azov nazis ("Знищити нацистів "Азова").

"Динамо" після гри у відповідь опублікувало в Instagram фото з написом "Азов" – герої України". Також клуб залишив підпис до посади: "Відправили жалюгідні провокації назад до Греції".

"Динамо" пройшло "Аріс" у Лізі конференцій:відеоогляд матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі