Наступний бій Кличко запланував на 26 квітня

Поділитися
Наступний бій Кличко запланував на 26 квітня Володимир Кличко проведе свій бій у квітні © tacopshq.com
Кличко-молодший, який раніше стверджував про вихід у ринг в лютому-березні, зможе провести захист своїх поясів не раніше кінця квітня.

Володимир Кличко зможе провести поєдинок з австралійцем Алексом Ліпаї не раніше кінця квітня. Попередня дата бою - 26 квітня, місце проведення - Німеччина.

Команди Володимира Кличка і Алекса Ліпаї продовжують переговори про організацію майбутнього протистояння. До 3 січня сторони повинні були підписати контракт, проте досі не залагодили деякі деталі. ЗМІ кажуть, що всі згодні на проведення бою в Німеччині 26-го квітня, але ключовим питанням є час поєдинку.

Справа в тому, що між Німеччиною і Австралією колосальна різниця в часових поясах, а на батьківщині Ліпаї безліч охочих подивитися поєдинок співвітчизника. На даному етапі команди боксерів все ще обговорюють час поєдинку, а також питання прибутку від телетрансляцій в Австралії та Новій Зеландії.

Преса повідомляє, що у сторін є час домовитися до кінця місяця, інакше буде оголошено відкриті торги за організацію поєдинку.

Нагадаємо, що "Австралійський Тайсон" Алекс Ліпаї отримав можливість поборотися за пояс чемпіона світу за версією WBO після того, як несподівано здолав в одному з найважливіших поєдинків у своїй кар'єрі росіянина Дениса Бойцова. Тепер 34-річний боксер готовий вийти в ринг проти безсумнівного лідера суперважкого дивізіону останніх 7-8 років.

Раніше Володимир Кличко заявляв, що готовий поборотися за титул чемпіона світу за версією WBC після того, як його брат Віталій оголосив про відхід з боксу і втратив чемпіонський пояс.

Нагадаємо, що свій попередній бій Володимир Кличко провів 5 жовтня 2013 року, коли у Москві за очками здолав росіянина Олександра Повєткіна. Через тиждень після успішного поєдинку українець зазначив, що в його найближчих планах немає матчу-реваншу з російським суперником. !zn

Читайте також:

"Українські Отамани" здобули третю перемогу поспіль, впевнено здолавши "Італійський Грім"

Дворазовий олімпійський чемпіон кинув виклик Василю Ломаченку

Український боксер отримав шанс зустрітися з американцем

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі