Наставники "Вільярреала" і МЮ прокоментували результат фіналу Ліги Європи

Поділитися
Наставники "Вільярреал" - переможець ЛЄ © uefa.com
Доля трофею вирішилася в серії пенальті.

Головний тренер "Вільярреала" Унаї Емері і наставник "Манчестер Юнайтед" Оле-Гуннар Сульшер прокоментували результат фінального поєдинку Ліги Європи.

"Ми не змогли включитися і не грали так добре, як могли б. Думаю, ми почали непогано, але суперники забили своїм єдиним ударом у створ воріт. Звичайно, ми розчаровані тим, що знову пропустили після стандарту. Вони не давали нам грати, закривали зони, добре захищалися. Ми не створювали досить серйозних моментів. Зараз не час вказувати на те, що я б зробив інакше. Але коли залишаєшся без трофея, значить, ти не все зробив правильно", - наводить слова Сульшера прес-служба УЄФА.

"Я щасливий. Гравці дуже наполегливо працювали весь сезон заради президента, власника клубу, голови ради директорів. Ми дуже пишаємося "Вільярреалом". Я вважаю, що ми заслужили перемогу. Ми грали проти "Манчестер Юнайтед", але сьогодні ми були дуже конкурентноздатні. "Вільярреал" вже грав в Лізі чемпіонів, і ми будемо насолоджуватися участю в цьому турнірі. я хочу перемагати в Лізі Європи, але я хочу і грати в Лізі чемпіонів ", - розповів про свої враження Емері.

Нагадаємо, основний і додатковий час матчу завершився внічию 1:1, а в серії пенальті більш вдалішим виявився іспанський клуб.

Для "Вільярреала" це перший трофей Ліги Європи в історії клубу і четвертий у кар'єрі головного тренера Унаї Емері, що є рекордом.

"Вільярреал" - "Манчестер Юнайтед": ключові моменти, відео голів та серія пенальті фіналу Ліги Європи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі