Наставники "Манчестер Сіті" і "Челсі" дали останні коментарі перед фіналом Ліги чемпіонів

Поділитися
Наставники Матч пройде сьогодні © ФК Шахтер
Команди зіграють вирішальний матч турніру.

Наставники "Манчестер Сіті" і "Челсі" Хосеп Гварліола і Томас Тухель дали останні коментарі перед фінальним поєдинком Ліги чемпіонів.

"Я маю чітке уявлення, з ким нам належить зіграти і як ми хочемо зіграти. Перебувати тут - це величезна честь. У деяких гравців є хвилювання і тривога. Але це нормально, я підбадьорю їх. Перемогти хочуть усі. Але, щоб перемогти, потрібно добре грати. А сильний тиск і напруга іноді заважають футболістам. Я переконаний, гравці повинні страждати, щоб виграти фінал ЛЧ. Необхідно мати стійкість і коригувати свою гру по ходу матчу. Ми спробуємо не зраджувати собі в ігровій манері", - повідомив Гвардіола.

"Важливо, щоб гравці відчули стадіон, відчули його запах і були готові до матчу. Грати проти Хосепа завжди важко. Він створює команди з величезною вірою в себе і переможним менталітетом. Можливо, це найсильніша команда Європи або навіть світу. У чемпіонаті відрив був дуже великим, але ми взяли своє на "Уемблі" і в Манчестері", - сказав Тухель.

Фінальний матч Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" - "Челсі" на стадіоні "Драгау" в Порту (Португалія) почнеться о 22:00 в суботу, 29 травня.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на матч "Манчестер Сіті" - "Челсі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі