"Манчестер Сіті" - "Челсі": анонс, де дивитися фінал Ліги чемпіонів

Поділитися
Зінченко може виграти першу ЛЧ в кар'єрі © uefa.com
У вирішальному матчі зустрінуться англійські топ-клуби.

У суботу, 29 травня, в Порту в рамках фінального матчу Ліги чемпіонів зустрінуться англійські "Манчестер Сіті" і "Челсі".

Фінал мав пройти в Стамбулі, але УЄФА переніс вирішальний матч в Порту на "Драгау", оскільки Туреччина через коронавірус опинилася в червоній зоні для британського уряду. У Португалії поєдинок зможуть відвідати понад десяти тисяч фанатів.

ZN.UA проведе онлайн-трансляцію матчу "Манчестер Сіті" - "Челсі".

У восьмий раз в історії Ліги чемпіонів у вирішальному матчі зустрінуться команди з однієї країни. При цьому для "Ман Сіті" він буде дебютним в історії клубу, а "Челсі" в 2008-му році програв фінал, а в 2012-му виграв турнір.

"Ман Сіті" після серйозних грошових вливань пройшов довгий шлях до своєї головної мети. Наставник "городян" Пеп Гвардіола - один з найкращих тренерів світу, але навіть він не бував у фіналі ЛЧ вже цілих десять років. Особливий інтерес викликає присутність у складі "городян" українця Олександра Зінченка, який може завоювати з командою свій вже десятий трофей і найбільш значимий в кар'єрі.

Мало хто чекав побачити у фіналі "Челсі", але головному тренеру Томас Тухель це вдалося. Спеціаліст покинув ПСЖ, який також грав в минулому фіналі Ліги чемпіонів і поступився "Баварії" (0:1), після чого переїхав до Лондона, де відразу створив класний колектив і тепер знову близький до титулу. Німець тим самим встановив унікальне досягнення - два фіналу ЛЧ у двох сезонах поспіль з різними клубами.

Команди за останні два місяці грали один проти одного двічі і обидва рази "Челсі" перемагав. Спочатку лондонці були сильнішими в Кубку Англії (1:0), а потім обіграли "городян" в АПЛ 8 травня із рахунком 2:1. Правда, манчестерський клуб все одно завершує сезон у статусі чемпіона АПЛ.

"Манчестер Сіті" - "Челсі"

Субота, 29 травня, Порту (Португалія), стадіон "Драгау", 22:00

Арбітр: Матеу Лаос (Іспанія)

Трансляція: "Футбол 1"

Орієнтовні склади:

"Манчестер Сіті": Едерсон, Уокер, Стоунз, Рубен Діаш, Зінченко, Бернарду Сілва, Фернандіньо, Гюндоган, Марез, де Брюйне, Фоден

"Челсі": Менді, Крістенсен, Тьяго Сілва, Рюдігер, Аспілікуета, Жоржина, Канте, Чілуелл, Пулішіч, Вернер, Маунт

Прогноз ZN.UA: 2:1.

Раніше повідомлялося про те, що букмекери зробили прогноз на матч "Манчестер Сіті" - "Челсі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі