Напередодні зустрічі з Україною наставник англійців Ходжсон відчув "психологічний тиск"

Поділитися
Напередодні зустрічі з Україною наставник англійців Ходжсон відчув "психологічний тиск" Перед матчем з Україною Рой Ходжсон хвилюється © football.ua
Головний тренер збірної Англії визнав, що його команда знаходиться у ситуації "пан або пропав".

Наставник збірної Англії Рой Ходжсон зізнався, що напередодні відповідального поєдинку з українцями в рамках відбору до ЧС-2014 відчуває серйозний психологічний тиск.

Про це він розповів на прес-конференції, що відбулася увечері 9 вересня у прес-центрі НСК "Олімпійський" в Києві.

"Зараз ми опинилися в ситуації, коли ми досягаємо поставлених цілей і виходимо на чемпіонат світу у Бразилії, або падаємо вниз", - відзначив 66-річний фахівець.

"Я думаю, немає сенсу говорити про те, що зараз відчувають мої підопічні і я разом з ними. Так, мені важко через психологічний тиск, який викликано важливістю зустрічі з українцями. Напевно мій колега Фоменко був правий, кажучи про гру з нами, як матч усього життя", - припустив він.

Нагадаємо, Михайло Фоменко назвав гру з Англією, яка відбудеться 10 вересня у Києві, "матчем свого життя", пославшись на те, що у випадку перемогу українці зможуть практично на сто відсотків забезпечити собі виконання поставленого завдання.

"Я не можу спати, не можу думати ні про що, крім як про гру з Україною. І взагалі, я до смерті боюся, що ми можемо програти. Ви хочете почути це від мене", - звернувся він до англійських журналістів, які явно вимагали серйозного аналізу майбутнього поєдинку з українцями.

"Звичайно, команда, що програла, як і раніше буде мати шанси на вихід на ЧС, однак це може стати серйозним ударом для неї", - сказав Ходжсон, говорячи про передматчеві розклади.

Нагадаємо, що перед зустріччю українців з англійцями підопічні Ходжсона мають перевагу в одне очко над суперником. Перший матч між командами, що пройшов у жовтні 2012-го в Лондоні, завершився внічию 1:1.

Матч Україна - Англія відбудеться 10 вересня о 21:45 на НСК "Олімпійський" у Києві. !zn

Читайте також:

У матчі з Англією букмекери не вірять у збірну України

У ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014

Уейн Руні не допоможе збірній Англії у матчі з Україною

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі