Фоменко вважає зустріч з Англією "матчем свого життя"

Поділитися
Фоменко вважає зустріч з Англією "матчем свого життя"
Головний тренер збірної України з футболу напередодні відповідального поєдинку проти англійської команди налаштовується на справжній бій, який може завершитися успішним результатом для його підопічних.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко напередодні зустрічі відбіркового раунду чемпіонату світу-2014 проти Англії закликає своїх підопічних викладатися на футбольному полі більш, ніж на сто відсотків - саме такий настрій забезпечить їм успішний результат поєдинку і практично гарантує потрапляння на світовий форум в Бразилії.

"Я вже говорив вище, що Сан-Марино і Англія - абсолютно різні суперники. Перший з них своїм рівнем на кілька десятків порядків нижче. Збірна Англії належить до еліти. Так що і наше ставлення до неї буде зовсім іншим. На таких суперників особливо налаштовуватися ніколи не треба, адже Англія завжди ставилася до еліти світового футболу. Так що впевнений, що виходячи на поле, хлопці намагатимуться реалізуватися більше, ніж на сто відсотків", - зазначив Фоменко.

Важливість зустрічі з англійцями Фоменко підкреслив, відповівши на питання одного з журналістів, який запитав, чи стане ця гра для нього матчем усього життя.

"Так, і не тільки моєї", - миттєво відповів Фоменко, додавши, що при позитивному результаті його підопічні можуть гарантувати собі поставлене перед ними завдання - пробитися на чемпіонат світу-2014.

При цьому наставник українців досить розмито відповідав на запитання британських і українських журналістів, які намагалися випитати у нього що-небудь, пов'язане з тактикою та стратегією на майбутнє протистояння.

"Те, що було в попередніх матчах і України, і Англії, вже в минулому. А те, що буде завтра... Хотілося б, щоб було все добре для збірної України. Завтра ви побачите, яким номером ми будемо грати - першим, другим або третім. Будемо ставити завдання і вирішувати їх", - розповів Фоменко.

На питання зіграє українська команда з двома яскраво ввыраженными форвардами, український фахівець відповів у тому ж стилі, заявивши, що така ситуація не виключається.

Нагадаємо, що українська збірна після перемоги над Сан-Марино 9:0 і раніше залишається на третьому місці групи Н, пропустивши вперед Чорногорії та Англії. У разі перемоги над англійцями, українці очолять секстет, зважаючи на те, що чорногорці тур пропускають.

Матч Україна - Англія відбудеться 10 вересня на київському стадіоні НСК "Олімпійський". !zn

Читайте також:

Блохін розповів, за скільки готовий відпустити Ярмоленко і Хачеріді

Мілевський продовжить кар'єру в найгіршій команді турецького чемпіонату

ФІФА планують продати 3 мільйони квитків на чемпіонат світу-2014

Вейн Руні не допоможе збірній Англії у матчі з Україною

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі