На змагання Олімпіади у Сочі продано майже мільйон квитків

Поділитися
На змагання Олімпіади у Сочі продано майже мільйон квитків © tacopshq.com
Організатори 22-х зимових Олімпійських ігор повідомляють про хороші показники щодо відвідуваності стадіонів. Незважаючи на публікації блогерів і невдоволення низки спортсменів.

Керівник відділу з продажу квитків Оргкомітету "Сочі 2014" Дмитро Перлин повідомив, що олімпійські змагання зустріли живий інтерес з боку вболівальників, і назвав квиткову програму Олімпіади успішною.

"Наша квиткова програма стартувала в лютому минулого року. Другий етап розпочався 10 жовтня, коли можна було придбати квитки не тільки в Інтернеті, але і в центрі продажів. З 17 січня розпочався третій етап. Можу сказати, що поточні результати перевищують наші очікування", - цитує Перлина ИТАР-ТАСС.

За словами Перлина, починаючи з першого дня продажів, на олімпійські змагання було реалізовано близько 925 000 квитків.

Також Перлин заявив про надійність процесу продажу квитків на змагання Олімпіади. Він додав, що оргкомітет та правоохоронні органи проводять велику програму протидії перекупникам.

"На сьогоднішній день інформації про перекупників немає. Якщо це станеться, то таких людей буде арештовано", - підсумував керівник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що деякі журналісти в Росії незадоволені порожніми трибунами на змаганнях. Зокрема, спортивний коментатор Георгій Черданцев, що висвітлює Олімпіаду для каналу "НТВ+", в емоційній формі висловився про відвідуваність, назвавши ситуацію "ганьбою".

У той же час оргкомітет Ігор рапортував про 90-відсоткову завантаженість трибун.

Нагадаємо, на Олімпіаді у Сочі вже розіграно 19 комплектів медалей з 98. 11 лютого атлети розподілять ще 7 медальних наборів. !zn

Читайте також:

Українські лижники провалилися у кваліфікації спринту на Олімпіаді в Сочі

Канадці продовжують брати медалі в екстремальних дисциплінах на Олімпіаді

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі