На матч із "Реалом" Луческу виставить тільки перевірених гравців

Поділитися
На матч із "Реалом" Луческу виставить тільки перевірених гравців Мірча Луческу хоче подолати серію невдач
Наставник "Шахтаря" дуже роздратований невдачами у чемпіонаті України, тому у Лізі Чемпіонів кине у бій тільки досвідчених гравців.

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу напередодні відповідального матчу Лізі Чемпіонів проти "Реал Сосьєдада" вважає, що на подібні матчі повинні виходити тільки перевірені гравці. Адже його підопічним буде протистояти сильний колектив.

"Як готуємося до матчу - проблема моя і моєї команди. Будемо її вирішувати. За останній час ми переглянули дуже багато ігор "Сосьєдада". Якщо команда вийшла у груповий етап Ліги чемпіонів, значить, це сильний колектив", - дав коротку оцінку майбутньому супернику Мірча Луческу.

"Перевага "Сосьєдада" в тому, що вони зберегли свій склад, в якому виступають досвідчені виконавці. Плюс вони, звичайно, більш впевнені у своїх силах, після того як пройшли "Лілль". І, звичайно, підтримка публіки. Не тільки у Сан-Себастьяні, але і у всій Іспанії вміють вболівати і підтримувати свою команду", - вважає Містер.

Нагадаємо, що Луческу виведе на поле свою команду після серії невдач, яка спіткала "Шахтар" у чемпіонаті Прем'єр-ліги України - вже три матчі поспіль донеччани не знають перемог, поступившись "Дніпру" і "Карпатам" і зігравши внічию з "Металістом".

Саме з цієї причини Луческу має намір використати у грі досвідчених гравців - наприклад, Андрія П'ятова у воротах замість Антона Каніболоцького. Також наставник не взяв у поїздку молодого півзахисника Дмитра Гречишкіна.

"Аналізуючи "Реал Сосьєдад", я відзначав і говорив своїм гравцям, що це дуже досвідчена команда, середній вік якої 26-27 років. І у всіх них є досвід виступу в іспанській Прімері. В обороні грають в основному всі місцеві футболісти, іспанці, а в лінії атаки - іноземці", - зазначив Луческу.

"Господарі спробують взяти гру під свій контроль. Хоча "Реал Сосьєдад" в основному будує свої дії на швидких атаках, а не позиційних. Багато у матчі вирішить, чия середня лінія виявиться сильнішою. І ми, і "Сосьєдад" маємо у своїй атакуючій лінії дуже швидких, технічних футболістів".

Додамо, що "Шахтар" лише одного разу перемагав на старті групового раунду Ліги Чемпіонів на виїзді: це сталося в сезоні-2008/09, коли донеччани обіграли "Базель" 2:1. Тоді як "Сосьєдад" у своєму останньому груповому турнірі на старті здолав "Олімпіакос" 1:0.

Нагадаємо, що матч між "Реал Сосьєдадом" і "Шахтарем" відбудеться на стадіоні іспанської команди у Сан-Себастьяні 17 вересня о 21:45. !zn

Читайте також:

Луческу вважає, що поразка від "Дніпра" піде "на благо" "Шахтарю"

Ліга Європи:"Динамо" знову зіграє з "Туном", "Дніпро" - з "Фіорентиною", "Чорноморець" - з ПСВ

Колишній гравець "Шахтаря" підсилить атаку "Челсі" замість Уейна Руні

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі