Блохін, незважаючи на поразку, задоволений грою з "Металістом"

Поділитися
Блохін, незважаючи на поразку, задоволений грою з "Металістом" Блохін не вважає, що його команда, поступившись 0:3, провела поганий матч
Всупереч очікуванням, післяматчевий коментар наставника динамівців був позбавлений гострих висловлювань.

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін після поразки від "Металіста" 0:3 у 9-му турі чемпіонату Прем'єр-ліги України, вважає, що його команда провела непоганий матч, показавши хороший футбол.

"Хочу привітати "Металіст" із перемогою. Рахунок не за грою. В кінці ми ризикували, відкривалися, пропустили голи. Команди показали добротний футбол", - зазначив Олег Володимирович.

"У нас не вистачило свіжості, оскільки багато гравців виступали у збірних. У "Металіста" таких футболістів менше. Але тут нічого не поробиш, бо влітку ми купили багатьох збірників. Другим таймом я повністю задоволений. Усім, за винятком кінцівки, коли не дотримувалася ігрова дисципліна".

Нагадаємо, "Динамо" пропустило перший гол у кінцівці стартової 45-хвилинки, а під завісу другого тайму "Металіст" двічі засмутив суперника, залишивши ні з чим динамівський захист. При цьому кияни фактично не створили жодного небезпечного моменту, тоді як харків'яни мали ще кілька шансів забити.

Блохін вважає, що його підопічним поки не вистачає зіграності.

"Не вистачає зіграності. Як би ми не розповідали, що потрібно вибігати на ближню штангу і грати на випередження, цього не робиться. В Ідейє був момент, але слизький м'яч проводити не потрібно. По ньому треба бити", - зазначив Блохін.

Між тим, динамівці після 9-ти турів набрали 14 очок і розташувалися на 6-му місці, відстаючи від "Шахтаря" на п'ять очок, "Дніпра" та "Чорноморця" на 6, а від "Металіста", що знаходиться нагорі турнірної таблиці - на 9 пунктів.

Наступний матч "Динамо" зіграє у Лізі Європи 19 вересня у Києві проти бельгійського "Генка". У чемпіонаті України суперником динамівців у 10-му турі будуть львівські "Карпати". !zn

Читайте також:

"Карпати" обіграли донецький "Шахтар", зберігши лідерство для "Металіста"

В "Шахтарі" розглядають натуралізацію бразильця Тайсона, як можливість допомогти збірній

Блохін розповів, за скільки готовий відпустити Ярмоленка і Хачеріді

Мілевський назвав Блохіна людиною, яка "тільки п'є каву і палить цигарки"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі