Міжнародна федерація фехтування змусила збірну США зняти пов'язки із українським прапором

Поділитися
Міжнародна федерація фехтування змусила збірну США зняти пов'язки із українським прапором FIE продовжує працювати на боці окупантів © Google
Це сталося на турнірі у Південній Кореї.

Міжнародна федерація фехтування (FIE) змусила збірну США відмовитися від пов'язок із українським прапором на змаганнях у Південній Кореї, повідомила українська олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан.

"Сьогодні в Кореї на Гран-прі з фехтування на рапірах збірна США одягла пов'язки у кольорах прапора України на руку як знак незгоди за участі росіян у змаганнях. FIE змусило їх зняти пов'язки та заборонило будь-які українські символи на формі. Це неприйнятно, розплющте очі. Ніхто не згоден", - написала Харлан у сторіс Instagram.

Нагадаємо, 10 березня Міжнародна федерація фехтування (FIE) прийняла рішення дозволити спортсменам із Росії та Білорусі знову виступати на турнірах під егідою організації.

Очікується, що зняття заборони FIE набуде чинності у квітні, після чого росіяни та білоруси зможуть поїхати на чемпіонати світу та Європи влітку та брати участь у відборі на Олімпіаду-2024 у Парижі.

Раніше повідомлялося про те, що в Німеччині відмовилася від проведення турніру з фехтування через допуск росіян.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі